2777
2789

جز پول فراوووون 

که بتونم زندگی لاکچری مثل لاکچریای اینستارو داشته باشم

اگه تو بحث بامن کم اوردی حس سوختن شدیدی میکنی،دنبال پماد سوختگی نروو!!به جاش میتونی بری تو تاپیکام تجسس کنی از اونجا یه چیز بدرد بخور دربیاری وبکوبونی تو صورتم😃 من ناراحت نمیشم😎ولی سوختگی تو درمان میشه👏                                                                 خدایاااااابیا و خدایی کن به من ی شوهر پولداروو خوشتیپوو مهربون ک صاحب تالار بشه عطا کن🤲❤اینکه صاحب تالار باشه برام خیلی مهمه�😌

حس میکنم افسردگی گرفتم

شمارو چی خوشحال میکنه؟

اگه تو بحث بامن کم اوردی حس سوختن شدیدی میکنی،دنبال پماد سوختگی نروو!!به جاش میتونی بری تو تاپیکام تجسس کنی از اونجا یه چیز بدرد بخور دربیاری وبکوبونی تو صورتم😃 من ناراحت نمیشم😎ولی سوختگی تو درمان میشه👏                                                                 خدایاااااابیا و خدایی کن به من ی شوهر پولداروو خوشتیپوو مهربون ک صاحب تالار بشه عطا کن🤲❤اینکه صاحب تالار باشه برام خیلی مهمه�😌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حس میکنم افسردگی گرفتم شمارو چی خوشحال میکنه؟

سلامتی 

‌و ازبین رفتن کرونا

😬کاربر قدیمی❤️ عشقهای من👈🏻اهورامزدا❤️پسرم❤️همسرم❤️ آدمی را آدمیت لازم است…💙  گفتار نیک❤️پندار نیک❤️کردار نیک❤️ (منتها نه برای همه)🥰

انیستایی هاهم همچین مالی نیستن

مجازی رو باور نکن

سلامممممممممممممممم😂خببب یکم از خودم بگمممم دختر از تبار چرت و پرت😌بی ادب ولی با ادب😐خوشحال ولی ناراحت😣خیلی راز دار و رک😎من بیمارستان به دنیا اومدم💃از بچگی بزرگ شدم😎دوستام رفیقمن😌این وسط مساتام بگم ۱۵ سالمه😑بچه نیستم چون بزرگم😌من همون خار داریم که کلا ۲ نفر میاد تو تاپیکم که یکیشون پست میزارع لطفا برای حاجت رواییم یا صلوات بفرس(البته به جز @یکدانه_هستم چون همیشه هست)😂😭بدشانسم خیلی😂جونم براتو بگه که مخالف شدید شاخ پنداری هستم😌قبول دارم بیشعورم ولی باشعورم😎من همونم که ممکن هارو غییر ممکن میکنم با این اراده 💩 درضمن عزیزی که تاپیک نظر خواهی میزنی عرضه پذیرش انتقاد هم داشته باش نگو اکه مخالفی از تاپیکم برو بیرون چون خودت اگه جنبه انتقاد نداری تاپیک نزدن 💃عههه چقد زیاد شددد تا درودی دیگر بدرود😎چالش ناشناس https://harfeto.timefriend.net/16470335389781

واقعا از اینی که هستم دیگ نمیتونم راضی باشم

سلامتی موفقیت بچه هام خرید خونه

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤

عزیزم اصلا بخودت حس منفی نده .

تنها چیزی که میتونه خوشحالت فقط خدا و خودتی 

هیچ مانعی سر راهت وجود نداره.

دیگران نمیتونن دلیل خوشحالیت باشن 

چون رهگذرن.

سعی کن با موفقیتت خودتو خوشحال کنی .

من خودم خودمو خوشحال و شاد میکنم 

مثبت باش و مثبت فکر کن ایشالا که شاد باشی .

یه نفر 12 سال 14 سال درس میخونه دکتر میشه تهش اگه خییییلی تلاش کنه شاید ماهی 100 تومن دراره البته دکترای خیلییی پولدار عده اشون قلیله ولی یکی میاد با چهارتا عشوه و ادا اطوار به درامد ملییاردی میرسه چه خبره واقعا