2777
2789

خانما کسایی که تو بارداری خیلی غذا میخورن و زیاد وزن اضاف میکنن و چاق میشن بچه های درشت و تپلی بدنیا میارن؟؟

آخه من بخاطریکه خیلی سنگین نشم و الکی وزنم بالا نره برنج و نون رو تو هروعده زیاد نمیخورم.مثلا برای یه وعده یه نون میخورم یا مثلا ۱۲ تا قاشق برنج میخورم اما گوشت و ماهی و چیزای مقوی رو به اندازه کافی میخورم.

حالا بنظرتون این مورد میتونه رو وزن بچه تاثیر بذاره؟

خدایا شکرت🙏ممنون که به من یه فندق هدیه دادی قول میدم از هدیه باارزشت به خوبی مراقبت کنم.لطفا برای همه کسایی که منتظر این هدیه از جانب خدا هستن یه صلوات بفرستین🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد🌹(00/06/26)

کاش منم میتونستم نخورم 

باورم نمیشه اسم کاربریمو ساسا جون میخونید!!!!!!!!!!!!!!!چرا اخه! عزیزان  سَه سَه جون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ترجیععععع میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!!!!!!! ترجیع میدم ترجیح و ترجیع بنویسم دوست عزیز مگر نه اندازه یه ترجیح سواد دارم😂😂😂😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش منم میتونستم نخورم 

آخه بعد لاغر شدنه واقعا سخته😖

خدایا شکرت🙏ممنون که به من یه فندق هدیه دادی قول میدم از هدیه باارزشت به خوبی مراقبت کنم.لطفا برای همه کسایی که منتظر این هدیه از جانب خدا هستن یه صلوات بفرستین🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد🌹(00/06/26)
همینکه اضافه وزنت نرمال باشه خوبه دیگه 

آره نرماله.

آخه دیدم بعضیا هم ماه خودم خیلی تپلی شدن.گفتم شاید رو وزن بچه تاثیر داره

نه به اضافه وزن گرفتن مادر ربطی نداره ماه اخر بیشتر خودتو تقویت کن

ماه آخر مثلا چیا بخورم بیشتر برای وزن و رشد بچه؟

تا الان همش اوکی بوده

نخیر نمیذاره من ۲۰ کیلو وزن تو بارداری اضاف کردم بچم ۳ کیلو ۱۵۰ بود تو ۴۰ هفته

بعد از زایمان چقدر از وزنتون کم شد؟

آره نرماله. آخه دیدم بعضیا هم ماه خودم خیلی تپلی شدن.گفتم شاید رو وزن بچه تاثیر داره

نه من اصلا چاق نشدم . ۱۰ کیلو تا ماه آخر اضافه کردم و وزنشم زیر ۶۰ بود با قد ۱۶۰ ولی بچه م ۳۵۰۰ بود وزنش

نه من اصلا چاق نشدم . ۱۰ کیلو تا ماه آخر اضافه کردم و وزنشم زیر ۶۰ بود با قد ۱۶۰ ولی بچه م ۳۵۰۰ بود ...

چه خووووب.

خدا کنه وزن بچه منم بالا باشه.

ماه آخر چیا میخوردین؟

شما قرص مکمل هم مصرف میکردین؟

چه خووووب. خدا کنه وزن بچه منم بالا باشه. ماه آخر چیا میخوردین؟ شما قرص مکمل هم مصرف میکردین؟

رژیم خاصی نداشتم همون غذاهای همیشگی راستش زیاد حساس نبودم . قرص هم بله می‌خوردم. مولتی ویتامین و کلسیم و امگا ۳

رژیم خاصی نداشتم همون غذاهای همیشگی راستش زیاد حساس نبودم . قرص هم بله می‌خوردم. مولتی ویتامین و کلس ...

ممنونم.🌹