2777
2789

دکتر دارو داد بعد چند تا قرص تقویتی هم جدا برام نوشت گفت توصیه ما اینه ک مصرف بشن اما شوهرم اصلا بروی خودش نیورد دیدم تو داروخانه نمیخاد بگیرشون بش گفتم اینا هم بگیر گفت باشه اما وقتی دید داروهای اولی شد ۱۵۰ اصلا محل نذاشت و تقویتی هارو نگرفت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدم از مرد خسیس میاد

باورم نمیشه اسم کاربریمو ساسا جون میخونید!!!!!!!!!!!!!!!چرا اخه! عزیزان  سَه سَه جون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ترجیععععع میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!!!!!!! ترجیع میدم ترجیح و ترجیع بنویسم دوست عزیز مگر نه اندازه یه ترجیح سواد دارم😂😂😂😂
دو تا عطسه سرفه کن تو صورتش اونم بگیره 😈😈😈

اونوقت داروهای اسی رو میخوره تا پول دوباره نده سر اسی بی کلاه میمونه کلا

باورم نمیشه اسم کاربریمو ساسا جون میخونید!!!!!!!!!!!!!!!چرا اخه! عزیزان  سَه سَه جون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ترجیععععع میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!!!!!!! ترجیع میدم ترجیح و ترجیع بنویسم دوست عزیز مگر نه اندازه یه ترجیح سواد دارم😂😂😂😂

من کرونا گرفتم اصلا نرفتم دکتر اون‌پولی که می خواستم بدم‌ویزیت ودارو .پسته ومیوه خریدیم خوردیم .فوقش یه بسته سی تومنی ویتامین سی خریدم .ول کن قرص ودارو را

سلام.مادر سه دختر هستم .سال ۹۸وقتی دختر سوم را باردار بودم بی خوابی های شبانه مرا با نی نی سایت آشنا کرد وقتی هدیه خدا به دنیا آمد چند ماهی از نی نی سایت دور شدم و بعد باز برگشتم چند وقتی دیدم و‌خواندم دعواهای مادر شوهر و جاری و عروس و زن برادر .سپس خواستم با کاربری جدید وارد شوم .پس قدیمی هستم هرچند تاریخ عضویتم  جدید است

این گرونی و اوضاع مردا رو حساب گر کرده ‌..شوهر من تو دست و دلبازی و ولخرجی بی نظیر بود ...الان باید همش تاکید کنم یه چیزو دو سه بار .

میدونم هر چی میگم گل میگم ولی شما لایک نکنید 😒🤨

چرا دکتری که رفتم فقط برام ناپروکسن و دوتا امپول نوشت برا امیکرون 

برای سلامتی دخترم یه صلوات میفرستی😘                                                                                                  هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن                        ‌       او خداوند ناممكن هاست در حالى كه تو بر ممكن گريه ميكنى؟!                                                           الــهــم عــجــل لـــولـــیــک الـــفـــــرج                                 مادربزرگ میگفت:"محبت مثل سکه است"اگه تو قُلک دلِ کسی بندازیش دیگه نمیتونی درش بیاری!مگه اینکه دلش رو بشکونی...