2777
2789
عنوان

استرس جنسیت نی نی

| مشاهده متن کامل بحث + 1132 بازدید | 92 پست
ای جونم😘اندشاالله سالم باشه گلم جنسیت مهم نیست

انشاالله عزیزم😍😘😘🌹مرسی فدات

اره برام مهم نیس واقعا ولی دختر باشه عالی 😍

هر دوش برام عزیزن بچه اولمه واحتمال اخر 😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چند تا تاپیک دیدم هر کی عکس گذاشت گفتین دختره😁

خب حدسی که نمیگم عزیزم

😬کاربر قدیمی❤️ عشقهای من👈🏻اهورامزدا❤️پسرم❤️همسرم❤️ آدمی را آدمیت لازم است…💙  گفتار نیک❤️پندار نیک❤️کردار نیک❤️ (منتها نه برای همه)🥰
هر مامانی که پستمو خوند میشه بگید چند وقت اقدام بودبن

یکبار کلا

😬کاربر قدیمی❤️ عشقهای من👈🏻اهورامزدا❤️پسرم❤️همسرم❤️ آدمی را آدمیت لازم است…💙  گفتار نیک❤️پندار نیک❤️کردار نیک❤️ (منتها نه برای همه)🥰
قربونت عزیز دلم 😍😍😍🌹😘مرسی 😘

خدانکنه عزیزدلم 

شاد باشید😍🙏❤️🌹

آدمیزاد واسه چیزی که دوست داره و نمیتونه بدست بیاره ناراحت میشه  وگرنه همه میدونن خدا فرمانروا ...

بازگو کردنش موردی ندارد گلم ولی این استرس بی جا ناشی از چی می‌تونه باشه که ی مادر که بهترین دوران زندگیش را داره سپری می‌کنه اینطوری بهم بریزه...  دلت را بسپاری به خدا 

منم باردارم دو هفته دیگه میشه 12 هفتم سونی دارم  من دختر دارم ولی از خدا می‌خوام این یکی پسر با ...

عکس بذار عزیزم

یه پسر دارم میخوام دختر باشه

پست چند سالشه ‌؟ من دوست داشتم بچه هام همجنس باشن. البته بگم دختر دوست ندارم. ولی اگر هم خدا میداد شکر میکردم. الان میگم خدا رو شکر جفتشون پسرن. چون موقع تعویص گوشک پسر بزرگم هست اون جوری دچار مشکل میشدم