2777
2789
عنوان

کرونای بچه 7 ماهه کسی تجربه داره؟

75 بازدید | 13 پست

سلام. خوبین.. 8 روز پیش خودم تب و. سردردم شروع شد.بعدم بقیه علایم. 5 روز اول بچمو گذاشتم پیش خواهرم بعدش دیگه در حد شیر دادن کنارم بود.. امروز آبریزش بینی و عطسه ش شروع شده.. فعلا تب زیادی نداره. نمیدونم چیکار کنم.کرونا هست بنظرتون؟ کسی تجربه داشته؟ خیلی خطرناکه برا بچه؟ 

اگر واکسن زده باشی بچه شیرت رو خورده آنتی بادی بهش میرسه خفیف میگیره ان شاالله چون پسر من ۱۷ ماهشه گرفت چون واکسن زده بودم خفیف بود با آنتی بیوتیک حل شد

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
اگر واکسن زده باشی بچه شیرت رو خورده آنتی بادی بهش میرسه خفیف میگیره ان شاالله چون پسر من ۱۷ ماهشه گ ...

نه دکترم گفت واکسن نزنی بهتره. ولی خب این. چند روز شیرمو. میدوشیدم بهش میدادم. عزیزم برا پسر شما چجوری شروع شد؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه دکترم گفت واکسن نزنی بهتره. ولی خب این. چند روز شیرمو. میدوشیدم بهش میدادم. عزیزم برا پسر شما چجو ...

نمیدونم والا من که سه دوز واکسن زدم آبریزش بینی و اینا شروع شد دکتر اطفال گفت چون واکسن زدین خفیف بوده یکم بدن درد داشت و بی حالی همین ولی بیشتر احتقان اذیتش میکرد

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
پسر ۸ ماهه من گرفت دو روز تب کرد اسهال شد بیقرار بود و بدن درد داشت صداشم گرفته  از منم زودتر ...

تبش چقدر بود عزیزم؟ 

من همش میترسم یه وفت تبش خیلی بره بالا مجبور شم ببرم بیمارستان

از بس میگن برا بچه ها خطرناکه ترسیدم. 

خودمو یادم رفته دیگه. 

عزیزم تب نداشت؟ دکتر دارو هم داد بهش؟ 

نه نداشت آره کلی دارو داد 

یه آنتی بیوتیک یه شربت یه قرص و یه اسپری و یه آمپول خوراکی

تبش چقدر بود عزیزم؟  من همش میترسم یه وفت تبش خیلی بره بالا مجبور شم ببرم بیمارستان از بس میگ ...

۳۸ونیم تا ۳۹ میرفت

اورژانس بردمش گفتن نترس با استامینوفن کنترل میشه کار خاصی نکردن واسش

ب جز استامینوفن داروی دیگه هم دادن بهش؟ 

ی کپسول دادن واسه جلوگیری از اسهالش و پودر او آر اس همین 

خودم تند تند با به دمنوش درست کردم میوه شو له کردم با آبش قاطی کردم دادم خورد