الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اخه من پدرم رو از دست دادم پیش خانواده مادرم زندگی میکنم داییم خیلی حساسه روم نمیشه باهاش صحبت کنم اگه داییم ببینم میبرم خونه کتکم میزنه دیگه نمیزارم حتی برم مدرسه
عزیزم من درسمو کم کم دارم تمام میکنم انتخاب رشته هم کردم
هرجور نظر خودته ولی بنظرم سنت مناسب نیس برای دوستی اون پسر هم همینطور قطعا هدفش ازدواج نیس اگر توام فقط هدفت دوستیه ک بحثش جداس ولی اگر فکر میکنی عاشقت شده و ازدواج و این حرفاس منکه ۲۸ سالمه میگم اینجور نیس
امروز که قبرستون بود نگام که میکرد دوستام میگفتن دوست داره
عزمزمه هرکی ک نگاه کرد دلیل بر دوست داشتن نیس ممکنه هدفش فقط دوستی باشه
منم همسن تو بودم پسر همسایمون اینجور بود خیلی نگاه میکرد اومد بهمم گفت دوستت دارم ولی من دوست نشدم باهاش ی چندوقت دنبالم بود خودمم باورم شد ک دوسم داره و هدفش ازدواجه ولی چندماه ک دنبالم اومد و من دوست نشدم باهاش رفت با ی دختر دیگ تو مدرسمون دوست شد😁
من نمیدونم شاید تو شهر شما دخترا زود ازدواج میکنن ولی بنظرم درست رو ادامه بده و دانشگاه برو..در آینده مستقل شو. این پسره هم الان شرایط ازدواج نداره بهش فکر نکن....شاید برای دوستی یا سواستفاده ازت خوشش اومده. اگه یه بار دیگه اومد جلو صحبت کرد بهش رو نده و باهاش حرف نزن..