2777
2789
عنوان

خانوما بیاین کمک خورشتم نمیجوشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1123 بازدید | 127 پست
منم تو پیاز داغش شنبلیله و نعنا خشک میریزم رب انارم میزنم ینی فوق العادس دقیقا شوهرم میگه قرمه سبزیا ...

منم😅هردفعه پیش مامانش و خواهراش میگه شما یبار بیاید پیش زن من ببینید چجور قرمه میزاره یادبگیرید🤣اونا هم قیافه هاشون اینجوری میشه 😒

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرغ که خوبه خدایی مجلسی و همه پسند منم قیمه رو برا مهمون درست نمیکنم چون بنظرم غذای مجلسی نیس مرغ و ...

اره قیمه یکم سخته خودمم زیاد اهلش نیستم ماهی یبار میزارم ولی قرمه هرهفته😁

مرغ که خوبه خدایی مجلسی و همه پسند منم قیمه رو برا مهمون درست نمیکنم چون بنظرم غذای مجلسی نیس مرغ و ...

یکی جلو مهمونش نرگسی گذاشته بود

و معتقد بود مگه همش غذای مهمونی قیمه قرمه باید باشه😐

من همیشه این توهم رو دارم. البته چون بار اول بلد نبودم خیلی پخت لوبیاش له شد تقریبا. 

قبلشم گذاشتی بپزه؟

منم😅هردفعه پیش مامانش و خواهراش میگه شما یبار بیاید پیش زن من ببینید چجور قرمه میزاره یادبگیرید🤣او ...

دقیقا مادرشوهر من ن یذرع رب میزنم ن شنبلیله و نعنا ببین قشنگ انکار آب و لوبیاس ن می‌ذاره قشنگ بپزه من آنقدر خورشتام جا افتاد و طعم دار نگفتنی بدم میاد از این غذاهای بی آب و رنگ و طعم

خدایا شکرت ❤️ گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
قبلشم گذاشتی بپزه؟

یادم نمیاد. بعدش دیگه کاملا تایم و قلقش اومد دستم ولی توهمش با منه. 

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

یکی جلو مهمونش نرگسی گذاشته بود و معتقد بود مگه همش غذای مهمونی قیمه قرمه باید باشه😐

وای چه زشت من هیچ وقت این کار و نمیکنم تازه اگر اگر مرغ نداشته باشیم قرمه میذارم کلا از نظر من که غذای مجلسی زرشک پلو با مرغ و چلو گوشت تو موارد نادر قرمه با یه چیز دیگه کنارش میذارم

اره قیمه یکم سخته خودمم زیاد اهلش نیستم ماهی یبار میزارم ولی قرمه هرهفته😁

خخخخخ نبابا سخت نیس چون قرمه رو بیشتر دوست داری برات راحت تره

دقیقا مادرشوهر من ن یذرع رب میزنم ن شنبلیله و نعنا ببین قشنگ انکار آب و لوبیاس ن می‌ذاره قشنگ بپزه م ...

منم بیچاره شوهرم زیاد ازاین غذاها دادن بهش از خونه فراری بوده میگفت مجبور بودم بیرون فلافلی چیزی بخورم 

بخدا من میرم میبینی گوشت جدا نمیشه نپخته اصلا منم اونجا رفتنی گوشت نمیخورم لوبیاها رو باید از قبل یه نیم ساعت بپزی اینا نمیپزن لوبیا سفته سفت زیر دندون خرت خرت میکنه یعنی قشنگ اب یطرف لوبیا یطرف سبزی یطرف 

یذره روغن هم نیس روش حالم بدمیشه یعنی

یادم نمیاد. بعدش دیگه کاملا تایم و قلقش اومد دستم ولی توهمش با منه. 

نه لوبیا نمیترکه توش تو زودپز یکساعت بمونه بسه بعدش بزار تو قابلمه یکی دوساعت بمونه 

قبل ریختن تو زودپز نیم ساعت لوبیاهاتو بپزون بزار سفت نمونه و خورشتت خوب بشه نفخشم بره   

نه لوبیا نمیترکه توش تو زودپز یکساعت بمونه بسه بعدش بزار تو قابلمه یکی دوساعت بمونه  قبل ریختن ...

گفتم بالاتر الان دقیقا همینکارو میکنم. یه ساعت تو زودپز، ۲ ساعت با شعله کم توی قابلمه

اگه از اول توی قابلمه، حدود ۶ ساعت

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

زودپز همین الان..هنوز جانیفتاده نیم ساعت دیگه میخواد

اره معلومه بزار قشنگ ابش کم بشه قرمه ابدار خوشمزه نمیشه قرمه باید سفت باشه یکم 

نوش جوون