2777
2789
عنوان

عقب و جلو افتادن پریود

1722 بازدید | 14 پست

سلام، پنج ساله نازایی دارم ، تازه دکترا فهمیدن که لوله هام یکی کلا بسته هست یکی هم چسبندگی داره ، ولی پریودام همیشه منظمه، اما ماه پیش شش روز جلو انداختم این ماه هم سه روز عقب افتاده، خیلی حالم بده، بدنم بیحسه، و کمر درد و پادرد، چکار کنم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم آروم باش همه چی درست میشه مگه چه مشکلاتی داری؟؟؟

بسته بودن لوله رحم و چسبندگی شدید که حتی با لاپاروسکوپی هم باز نشد، شاید مقصر خودم بودم اگر پیش یه دکتر بهتر رفته بودم شاید میتونست برام باز کنه، چند بار ای یو ای شدم ک جواب نداد، یه بارم باردار شدم ک پوچ بود و سقط کردم ، تا چشم ب هم زدم ۳۲ سالم شده ، میگن تنها راه ای وی افه

دکتر جراح بیشعورم حتی نکرد ک درست جواب بده که ایا لوله هام از عفونت اینجوری شده یا مادرزادی بسته بوده، فقط میگفت نمیدونم ، لوله های خوبی نداری،چند بار میخواستم بگم خب عوضی من اومدم پیش تو لاپاروسکوپی کردم این همه درد کشیدم که بگی مشکل لوله هام دقیقا چیه نه که هی بگی نمیدونم لوله های خوبی نبودن، اگه خوب بودن ک دست تو نمیدادمشون

سلام  عزیزم تاپیک بارداری نازایی تو خوندم خیلی ناراحت شدم من خودم لولم بستس چسبنگی دارم عکس رنگی دادم اول گفت سالمی بد فهمیدم اینجوری شدم همشون از عفونت میان دیگ با یه دکتر متخصص عکس رنگی آشنا شدم که خیلی دکتر خوبیه مهربون پیشنهاد میکنم بری پیشش مطمن باش جواب میگیری خودمم ۲ ماه دیگ میخوام برم پیشش برا عکس‌ رنگی خدا بزرگه من خودم خیلی ناراحت بودم فهمیدم خدا بزرگتر از این حرفاست آروزهای بزرگ ما برا خدا خیلی کوچیکن

خدای تورو نمیدونم ولی خدای من خداییکه به مو میرسونه ولی پاره نمیشه خدا جونم من به قلمت ایمان دارم میدونم هوامو داری پس توکل به خودت انشالله که حاجت روا بشم 🤲🦋😍