2777
2789
عنوان

کیا خواهر ناتنی دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 1500 بازدید | 40 پست

خب من ناتنی ندارم  ولی من با پدرمم اون با مادرم
که پدر و مادرامونم هر دوشون مجدد ازدواج کردن  
ولی خواهرم خیلی با همسر پدرم لجه درصورتی که من اینجوری نیستم 

تازه ازمنم بزرگتره دوتا بچه هم داره خواهرم 

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️ میتونید تو یکی از تاپیکام برام کامنت بگذارید اگه واجبه 💖اگر درباره ی جزیره ی زیبای قشم اطلاعات مفیدی دارید (رسومات ، غذاها ، رستوران ها ،اماکن تفریحی و.. ) خیلی خوشحال میشم باهام درمیون بگذارید در تاپیک جزیره قشم متشکرم ازتون💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یکی دارم از خواهر خودم بهتره قربونش برم😍

به امید روزی که مردم به همدیگه یاد بدن خودشون رو دوست داشته باشن،نژاد پرستی رو کنار بذارن،به علایق همدیگه احترام بذارن هیچوقت کسی رو ندونسته قضاوت نکنن و یاد بگیرن دل کسی رو نشکنن:)زندگی چه زیبا میشه:)🦋❤
چندساله

۱۴ سال 

خواهرم وقتی ۱۴ ساله بوده آنقدر از مامانش پول می‌گرفته که مامانش گفته برو پیش بابات زندگی کن .‌‌ اونم مامانم بهش گفت مثل دختر من هستی سه سال پیش خودش نگهداشتش یعنی در کل همش پیش ما بود .‌‌بعدم ازدواج کرد بازم هفته ی بار میومد ی بار ی هفته با شوهرش اومد مامانم قلبش درد گرفته دیگه هسته شده بود . 

آخر گذاشت اومد خونه مادر بزرگم.‌

اون زمان بارداری خواهرم بود که مامانم گفت زایمان کردی میارمت پیش خودم بعد سر سیسمونی خواهرم خیلی هول داشت میخواست جنس های مارک اونم گرون بخره. گفت من میخرم شما پولشو بدین . 

تازه هنوز جنسیت بچشم معلوم نبود 

شوهرشم محل بابام نمی‌داد از اونجا بود که چشم دیدن همو مدارم

من دو تا دارم رابطه اشون خیلی خوبه با ما و مادرم حتی دو تا برادر ناتنی دارم اونام رابطه اشون با مامانم عالی 

فقط و فقط بابام خورده شیشه داره اصلا انگار اینا بیشتر بچه ها مامانم آن نه بابام البته همشون ازدواج کردن

وقتی پول حرف میزنه حقیقت سکوت میکنه
من مامانمون یکیه بابامون نه، ولی ما عاااااااشق همیم می‌میریم برای هم 

منم سه تا خواهر و یه داداش دارم پدر مون یکیه عااااشقشونم رابطه م با یکیشون فقط بده با بقیه خوبم خدارو شکر اونام با مامانم خوبن اوایل خیلی دعوا میکردن ولی الان اوکی شدن ماشاءالله 

میشه برای حاجتم یه صلوات بهم هدیه بدی 😘        خداوند فرمود:با زبانی دعا کن که با آن گناه نکرده باشی تا دعایت مستجاب شود !!!به دیگران بگو برایت دعا کنند چون با زبان آنها گناه نکرده ای. 💙اباصالح التماس دعا هرکجا رفتی یاد ما هم