2777
2789
عنوان

چکار کنم سحرخیز بشم

161 بازدید | 10 پست

ترفندی بلدین که کمکتون کنه صبح زود پاشید؟باید حداکثر۷ پاشم ولی تنبلم دیگه کلافه شدم از دست خودم.فقط امشب اومدم تو سایت .ولی  شبای دیگه زودتر از ۱ و۲ خابم نمیبره

نیم ساعت زودتر بیدار میشم نماز چون صورتم آب زدم دیگ خوابم نمیبرع یا سخته خوابیدن

با 🚬 سیگارم 🚬 سوزوندم نوک این زبونمو که به هیچکی نگم دوس‍ــت دارم..❌یه چهارتا قوالله بخون که نشه شروع روزت با من..🔥من ماده شیر نداشتم تا الان که افتادم دست ی مشت بچه پلنگ 🤭🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روشن کردن الارم گوشی ب تعداد 10 بار

من خانه ام را پر از رنگ میکنم...پر از عطر زندگی...نان گرم میکنم ...گل میخرم و شعر مینویسم...و باور دارم کلام فروغ را که زندگی یعنی همین بهانه های کوچک خوشبختی .... .

برا چی میخوای سحر خیز بشی

مزایای را بنویس

معایبش هم بنویس

عصر به بعد چای وقهوه نخور

عصر یه گل گاو زبون بخور وشام سبک سر شب

کتاب بخون تاخوابت ببره

یه آیه ای هست توی مفاتیح سر ساعتی که بخوای بیدار میشی

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.