2777
2789
عنوان

بچم عمشو زد اونم اینو زد

| مشاهده متن کامل بحث + 594 بازدید | 40 پست

منم دختر خواهرم بااینکه خیللللی دوسش دارم بعضی وقتا یه جوری چنگ میندازه که ناخونش میره زیر پوست خون میاد یا مو میکشه ناخوداگاه عصبی میشم...شما بهتر بود بچتو بغل میکردی همون بار اول ...اینکه بچم دوست داشت خندید که دلیل نمیشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خب درسته بچه ست ولی نباید این کارهای زشت رو بکنه

جدیدا خیلی اینکارارو می‌کنه خیلی هم سعی کردم بهش بفهمونم هم با حرف هم با قصه هم با جدیت ولی فایده نداره دوستم روانشناس کودکه میگه یه زمانی داره میگذره سعی کن به بقیه توضیح بدی ولی خب به چند نفر میشه توضیح داد

خدایا به دلم آرامش بده
عزیزم خب درسته بچه ست ولی نباید این کارهای زشت رو بکنه

بچه دو ساله كار زشت چه ميدونه چيه

منم وقتي بچه نداشتم شبيه شما فكر ميكردم

اما سن دو سال زمان تربيت بچه نيست

خدا جونم بابت هديه اي ك بهم دادي ممنونم🙏🏻ماكانم تمام زندگيم👶🏻

احساس می‌کنم بعضی‌ها هیچ تصوری از بچه ۲ ساله ندارن...الان موقعیت سنیشه که میزنه گاز می‌گیره و با ۱ بار گفتن هم یاد نمی‌گیره کار بدیه طول می‌کشه اطرافیان باید صبور باشن

این ۸۳ که تو اسممه سال تولدم نیس خیلی پیرتر از این حرفام🤣 ۸۳ به میلادی 
بچه تو تربیت کن خواهر زاده منم کسیو می زد مخصوصا بزرگترا، خواهرم بهش چیزی نمی گفت پشت سر خواهرم هم ...

میگم که نه تشر و جدیت نه حرف و قصه تأثیر نداشت . الآنم من یه قضیه رو گفتم نگفتم بگید مقصر کیه😑

خدایا به دلم آرامش بده

من یه دختر دو ساله دارم عزیزم گاز نه ولی اگه هم سن و سالاد بخوان به زور وسایلش رو بگیرن دخترم از خودش دفاع میکنه ولی هرگز کسی رو نمیزنه به هیچ عنوان،باید یکم بیشتر باهاش وقت بگذرونی و بهش توضیح بدی که به همه احترام بزاره و در عوض تشویقش هم بکنی 

عمه هم حس میکنم یهو نتونسته خودش رو کنترل کنه ناراحت نشو ولی بعدا بهش گوشزد کن که اجازه برخورد فیزیکی با دخترت رو نداره 

عزیزم عمه ها شاید از 100تا چن تاش اونم شرایط خاص هستن که رابطه خوبی با برادر زاده ندارن وگرنه عمه ها عاشق بچه داداششون هستن، مخصوصا عمه ای که به این سن باشه بیشتر علاقه داره، به نظر شما به عنوان یک بزرگتر هیچوقت طرف بچه رو نگیر، اون بچه اس یادش میره، تو این گونه مسائل هم زود ری اکشن نشون ندهه این دعوا ها کتک وکاری وکل کل ها میشه ولی تهش با هم می‌خندن این وسط تو هسی که آدم بده میشی، من با بچه داداشم یک ثانیه بازی می کنیم یک ثانیه موهای هم میکنیم اخرم همو بغل میکنیم زن داداشم اصلا دخالت نمیکنه بنده خدا تازه بجه خودشو بیشتر دعوا میکنه 

احساس می‌کنم بعضی‌ها هیچ تصوری از بچه ۲ ساله ندارن...الان موقعیت سنیشه که میزنه گاز می‌گیره و با ۱ ب ...

دخترم ۴ سالشه تا الان نه کسیو گاز گرفته نه زده

ولی خواهر زادم می زد،باباش خواهرمو کتک می زد اونم دیده بود یاد گرفته بود می زد.البته خواهرم طلاق گرفت

احساس می‌کنم بعضی‌ها هیچ تصوری از بچه ۲ ساله ندارن...الان موقعیت سنیشه که میزنه گاز می‌گیره و با ۱ ب ...

واقعا الان از ده نفر شیش نفر اومدن میگن بچه رو تربیت کن بابا دوسالشه چی بگم که بفهمه طول می‌کشه یکی که میگه مگه حیوون تربیت میکنی🙂

خدایا به دلم آرامش بده