2777
2789
عنوان

بچم عمشو زد اونم اینو زد

594 بازدید | 40 پست

دخترم دوسال و نیمه ست جدیدا موقع بازی همه رو میزنم و گاز میگیره دیروز شکم خودمو گاز گرفته زخم شده کلی هم می‌خنده و کیف می‌کنه امشب داشت با عمه ش بازی میکرد عمه ش 24سالشه یهو موهای عمشو کشید عمش سرش داد زد که تذکر دادم با خنده به عمش اینم رفت وسایل آورد با خنده پرت کرد طرف عمش اونم گفت یچیزی بهش بگو که نکنه تا من بیام چیزی بگم بهش گفت میزنمت و سریع گوششو کشید که دخترم سریع و محکم گریه اش دراومد منم برگشتم با تشر اسم عمشو صدا زدم اونم گفت محکم نکشیدم ک موهامو کند(...)البته دخترمم خیلی کولیه الکی زیاد جیغ و داد می‌کنه خلاصه داشتم دخترمو روشن میکردم ک باید حرف گوش بده که عمش درکوبید و رفت.به نظرتون الان من چیکار کنم؟روزی نزدیک ده ساعت کنار عمش پشت سیستم داریم کار میکنیم خیلیم لوس و قهروعه حوصله قیافه گرفتنشو ندارم از طرفی جدیدا خیلی سر بچم داد میزد خلاصه بنظرتون من چ کنم

خدایا به دلم آرامش بده

از دختر ۲۴ ساله همچین رفتاری بعیده 

۲۴ سالشه یا ۵ سالش؟

از یاد مبر وحشت آبانش را     سرسامِ عمومی زمستانش را     ای از پسِ ما ساکنِ این خاک عزیز       از یاد مبر داغ جوانانش را 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با بچه حرف بزن هر چند الان کاراش متناسب سنشه اکثرا این دوره رو دارن ولی میشه کنترلش کرد سیستم ها رو جا به جا کن ببر تو اتاق یا هر جور که کمتر با عمه اش در ارتباط باشه فعلا

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام