2777
2789
عنوان

چرا اینجور تاپیکا نمیاید خب😞😐

233 بازدید | 51 پست

امسال کنکور میدم رشتمم تجربی تا حالام کم و بیش درس خوندم،خیلی ناامیدم، همش فک میکنم به جایی نمیرسم 

مشاور ندارم، برنامه درسی ندارم و طبق برنامه خودم پیش میرم، تاحالام اصلااااا لای ریاضی و فیزیک رو باز نکردم😞😞

کسیو میشناسید ت این مدت زمان کم ب جایی رسیده باشه؟؟

نمد والله انشالله که موفق شی خواهرم ۳ سال خوند پدرش درومد 

ره‌حمت له دل نماوه   چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشتباهت همینع تمرکزت رو چیزی ک نباید باش تو تلاشتو‌کن

چرا فک میکنی چیزی نمیشی 

سطح تشتتو بالا ببر 

تستای سالای قبلو بزن 

قشنگ بخون و مفهومو بگیر

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

چ رشته ای؟؟ آخر قبول شد؟؟

پزشکی میخواست نیاورد ولی فرهنگیان تهران 

پرستاری 

فیزیوتراپی...

رادیولوژی

مامایی 

درومد نرفت باز داره میخونه 

لعنتیا خیلی سخت بود امسال 

ره‌حمت له دل نماوه   چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 
اشتباهت همینع تمرکزت رو چیزی ک نباید باش تو تلاشتو‌کن چرا فک میکنی چیزی نمیشی  سطح تشتتو بالا ...

برای ریاضی و فیزیک ک اصلااا شرو نکردم چیکار کنم؟؟ مغز من کلا ب حل اونا نمیره؟؟ 

هر درسی رو بخونم اونارو نمتونم، اصلا درک نمتونم کنم