2777
2789
من بزرگترین حسرم اینه که از گفتگوی مستقیم با امام زمان محروم هستم. امام زمان هزار ساله در پس پرده غی ...

انشاالله 🤲🤲🤲🤲🤲💚

اللهم عجل لولیک الفرج 🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲💚💚💚💚💚💚💚💚

دوستان مهربونم لطفا یه صلوات هدیه کنیم به آقا امام زمان عزیزمون 🙏🙏🙏🙏🙏💖💚
علی

اسم پسر منم علی هست . اسم بابام هم تو شناسنامه یه چیز دیگه است ولی علی آقا صداش میکنن . اسم بابای بابام هم علی بود .

روزی که فهمیدم بچه ام پسره گفتم اسمش علیه . همه مخالف بودن ولی من میگفتم من یه علی واسه خودم میخوام 😍 

درک میکنم که دوست داشتی اسم مورد پسند خودت رو بذاری ولی از نظر من اسم پسرت قشنگ ترین اسم عالمه 🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه ثانیه دیدن بابام......

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!...!!! پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشقم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!
عاشق اسم شاهانم ولی شوهرم راصی نشد بعد ۹ماه هنوز اه میکشم

من بخاطر اسم خودم اسمه پسرمون گذاشتیم رادوین باباش بعد ۸ماه گفت تونباید این اسمو میزاشتی الان آراد صداش میکنن میگم لعنت بمن که گفتم بزاری رادوین چون بچم وگیج کردن اطرافیان کاش میزاشتم خودش میزاشت 

من تو بدترین شرایط زندگیم تنها بودم منت بودنت نزار سرم. ❤️پسرم تمام زندگیمه ❤️🩶 من هنوز امیدوارم 💔

اینکه شوهرم نمیذاره عکسمو هییییچ جایی بزترم حتی اگه با خودش باشه واقعا شده عقده برام😭

ای بابا

اصلا راضی نمیشه؟انقد غیرتیه؟حتی وضعیت واتساپ؟حریم خصوصیشو جلو خودش درس کن ببینه غریبه نیستن

چرا مگه😭

امضام

لطفا دعا کنید اتفاق بدی نیفته و کاری رو که شروع کردم به بهترین نحو ممکن به آخر برسونم. کل زندگیم به این کار و اتفاق بستگی داره.😔😭          لطفاااااااااااااا برای سلامتیم یه حمد بخون من در گیر بیماری روحی هستم ولی هیچکس درکم نمیکنه چون فقط سردرد شکم درد و معده درد و…. رو مریضی میدونیم😔…..                                                                               اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم