2777
2789
عنوان

به نظر شما هیچ مادرشوهری ..

| مشاهده متن کامل بحث + 514 بازدید | 43 پست
آره مامان من خداییش خیلی مادرانه زن داداشامو دوست داره اونا هم خیلی دوستش دارن  قبل از نسبت آد ...

👌👌

سلام رفقا میشه واسه اینکه آبروم نره صلوات بفرستید و یدونه ام واس سلامتی خانواده ام 💖💖     اگه فرستادید لایک کنید منم واس تون صلوات بفرستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنام خدا  هرگز ....هیچ وقت ....اصلا ....

😅😅

سلام رفقا میشه واسه اینکه آبروم نره صلوات بفرستید و یدونه ام واس سلامتی خانواده ام 💖💖     اگه فرستادید لایک کنید منم واس تون صلوات بفرستم
معلومه ک نه همشون دروغ میگن ک مثل دخترمون ....ی جور تعارفه این حرف ...مثلا یکی بخاد ی پولی بهت بده م ...

👌

نه هرگز درسته که شاید خیلیا بگن هست ولی بنظرم اگرم باشه خیلی کمه مثلا طرف از کوچیک ترین حرف عروس حتی نصیحتم باشه ناراحت میشه و هزارجور برداشت میکنه ولی  خیلی بدتر از اون حرفو از دخترش بشنوه انگاز نه انگار یا اینکه حرف عروس رو پیش دخترش میگه ولی برعکس هرگز

من سپردم به خودش هرچه خدا میخواهد...❤
شما رو بزنه!! عجبا من ب جای شما حرصم گرفت😒😂

خیلی زن پستیه. پریشب به شوهرم میگفت پسرت هرچی میخواد باید براش فراهم کنی ولی برا دخترت هیچ کاری نباید بکنی چون دختره پررو میشه. تو دلم گفتم ای بدبخت تو چقدر با عقده بزرگ شدی که چشم دیدن نوه ۴ ماهتو نداری!

فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خیلی زن پستیه. پریشب به شوهرم میگفت پسرت هرچی میخواد باید براش فراهم کنی ولی برا دخترت هیچ کاری نبای ...

ای خاک...

مادر شوهر شما فوت نشده؟

مادر خود همسرم فوت شدن 

مادرخوانده داریم 

برای بچه ها و عروس ها عین مادر مهربون هستند 

و این حرف من نیست

حرف همسرم و خواهرهای همسرم هست 

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

من احترامش میکنم اونم احترام میذاره من هر جوری ام اونا هم همونجوری آن 

ولی تو این دو سال مثل مادر محبت نکرده 

عروس مثل دختر نمیشه

عروس اولشو خیلی دوست داره اونم چون کار میکنه من در درجه دوم  اونم چون احترام میکنم و خوش رو ام باهاش تا حالا هر چی شنیدم جواب ندادم

۵ تا جاری هستیم ۳ تای دیگر خیلی دوست نداره 

یکی از جاری هام هزار تا فن پیاده کرد که منو از چشم بندازه موفق نشو البته

چون همه اونو می‌شناسن منم تو این مدت شناختن