2777
2789

بچه هاااا همه بگید کدوم برند ژل لب خوبه ؟!

برند نورامیس یا برند رووفیل ؟؟؟

کدومش میخوام لبامو فیلر روسی بزنم بگید کدوم بهتره ؟؟

چرا امروز هیچکی نیستتتت ؟؟ لطفا همه نظر بدید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نورامیس چندتا دوستاییم که زدن خیلی راضی بودن😍 مبارک باشه عزیزم❤️‍🔥

مرسی عزیزم جدی نورامیس بهتره ؟؟ من همش فک میکردم جون همه رووفیل میزنن حتما اون بهتره 😅

یعنی نورامیس بهتر رووفیله ؟؟ چون اکثرا میبینم همه رووفیل میزنن

اطلاعی ندارم فقط شنیدم.بیشتر تحقیق کن

"قضاوت" چه واژه ریاکارانه ای! به راستی چه کسی می‌داند کدام یک از ما در خلوت خود کثافت تریم...!                      
مرسی عزیزم جدی نورامیس بهتره ؟؟ من همش فک میکردم جون همه رووفیل میزنن حتما اون بهتره 😅

فدات عزیز دلم

ن من چندتایی از دوستام که از این برند رو زدن راضی بودن😍

خدایی که به شدت کافیست😍... 
فدات عزیز دلم ن من چندتایی از دوستام که از این برند رو زدن راضی بودن😍

عزیزم توعم اصفهانی ؟؟ ی سوال میشه این پیجایی ک گذاشتم رو بری ببینی کار کدوم بهتره تو اصفهانه  ؟؟

دیدم کار دومی بهتر از اونه توی پیجشم رفتم و هایلایت هاشو دیدم...  مبارکت باسه خوشگلم😍

عزیزم رفتم ژل لب زدم برند نورامیس پیش دکتر سارا بابا احمدی واقعاااا کارش خیلیییی خوب بود و لبم خیلییی خوشگل شد 😻