2777
2789
عنوان

طلسم توسط خواهر شوهر

871 بازدید | 14 پست

سلام دوستای عزیزم شبتون بخیر لطفا هر کس اعتقاد نداره نظر نده ممنون 💋 

کسایی که به چشم دیدن و منو درک میکنن تورو خدا کمکم کنید راه باطل کردن سحر و طلسم چیه نمیخوام پیش دعا نویس برم 

برو دفتر یکی از مراجع

دیوونه کجا داره جز در خونه ی حسین❤                                         هر حاجتی داری الهی بگیری/الهی حرم رو ندیده نمیری/        بخدا روضه ی ارباب جای عبد روسیاهه🖤اگه روسیاهی رو کن اینجا بهترین پناهه❤توی سختی ها و تو نا امیدی بگو حسین/اگه آخرِخط دیگه رسیدی بگو حسین🖤بین این همه زشتی و پلیدی بگو حسین❤اگه از همه ی دنیا بریدی بگو حسین🖤بی نیازِ غیر بشی بگو حسین❤عاقبت بخیر بشی بگو حسین❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تو همین نی نی سایت خوندم میگن تا 40 روز سوره بقره رو بزارید تو خونه پخش بشه ان شاءالله حل میشه

«زندگی مینیمالیستی» یعنی بازگشت به سادگی، به اصلِ آن‌چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن این‌که شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

من تو همین نی نی سایت خوندم میگن تا 40 روز سوره بقره رو بزارید تو خونه پخش بشه ان شاءالله حل میشه

صد درصد . خودم گفتم . 

همممون  ولی بویی از انسانیت نبردیم. اکثر مغزا زنگ زدس یا ژن خوک دارن بعضیا.....
بندازش توآب تمیز وروان بره

عزیزم چیزی ندیدم ولی تمام شواهد نشون میده طلسم هست خواهر شوهرم کل زندگیش با دعا و سحر جادو میگذرونه و من به چشم خودم دیدم که طلسم و جادوهاش چطور عمل میکنه خدا لعنتش کنه شوهرم رو طلسم کرده شب تا صبح از پا درد.نمیتونه بخوابه تو نفس نفس میزنه از خواب میپره خودم شب تا صبح الکی گریه میکنم میشینم جلو آینه زل میزنم به آینه الکی اشک میریزم دارم افسرده میشم میترسم 

صد درصد . خودم گفتم . 

تاییک شما بود که بعدش حالت تهوع میگرفتن؟ من اون تاپیک و میگم

«زندگی مینیمالیستی» یعنی بازگشت به سادگی، به اصلِ آن‌چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن این‌که شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

خیلی طلسم هاش قوی هست همش سه تومن چهار تومن بابت طلسم و دعا میده هشت ماه باهاش قهر بودیم زندگیم گلستان بود یک ماه هست آشتی کرده خودم دیدم شوهرم رو برد تو ماشین به زور بهش آش رشته داد از یک هفته بعدش شوهرم از این رو به اون رو شد الان مدهوش اون شده به خاطر کارش سرش خیلی شلوغه غذاش رو سرپا میخوره ولی روزی نیم ساعت یک ساعت با اون حرف میزنه