2777
2789
عنوان

برای جلو انداختن پریود چه مواد غذایی رو بخوریم🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 3720 بازدید | 28 پست
علایم تخمک گذاریتون چیه من فقط ترشح واژن سفید و کش دار هس علامت خاصی ندارم کسی هس مثل من؟؟ اینجور ...

دقیقا منم اینجوریم.البته به جز این چند روز قبلش یه کم کمر درد و زانو درد هم میگیرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

علایم تخمک گذاریتون چیه من فقط ترشح واژن سفید و کش دار هس علامت خاصی ندارم کسی هس مثل من؟؟ اینجور ...

منم همینطورم

خدایا با ما سرد و سر سنگین نباش دورت بگردم ما تنها تر از این حرفاییم  :)
اها پس عادیه تخمک گذاری میشه 

اره این ترشحات سفید عادین هم قبل عادت ماهانه و هم چن روز بعدش اگه این ترشحات سفید نباشن زرد قهوه ای اون موقعه خطر ناکه

اره این ترشحات سفید عادین هم قبل عادت ماهانه و هم چن روز بعدش اگه این ترشحات سفید نباشن زرد قهوه ای ...

بله موقع تخمک گذاری سفید هس ترشح واژن و نزدیک پریود هم همین طور 

مرسی عزیز جواب دادی 🌸🌹

ینی اگ تخمک گذاری نشه مشکل هس  یا برا همه پیش میاد؟ چون مجردم اطلاع ندارم  برا حاملگی ...

هر ماه باید تخمک گذاری انجام بشه وقتی پریود میشیم ینس تخمک گذاری شده دیگه یه تخمک ازاد شده