2777
2789

سلام من دخترم ۲۶ماهشه و خیلی لجباز شده فقط میگه ‌کارتون نگاه‌کنم حرف هم درست و حسابی نمیزنه فقط چند کلمه یه چیزی رو ک‌‌ می‌خواد خودشو میزنه با وجود اینکه حتی مخالفتی نمیکنیم نمیدونم‌چیکار کنم‌ دندونای آسیاب بزرگش هم‌ داره درمیاد نمیدونم از اونه که بد خلق شده یا سنش‌‌ این اقتضارو داره

مامان من میگه بچه بخواد حرف بزنه و نتونه خودشو میزنه

خدایا شکرت که هوامو همه جوره داشتی حتی تو بدترین شرایط و جایی که اصلا فکرش نمیکردم خدایا مراقب دخترکم باش میخوام بهترین تو اخلاق و رفتار باشه موفق و با خدا و مردم دار باشه خدایا تو تربیتش بهم کمک کن   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر منم ۲۷ ماهشه نه بداخلاق نیست ارومه فقط شیطونه خیلی خواهر بزرگترشو اذیت میکنه فرار میکنه 🤣🤣🤣بچه من که کامل حرف میزنه چند تا کلمه رو متوجه نشدم منظورتونو یعنی فقط چند تا کلمه حرف میزنه 🤔🤔🤔🤔باهاش زیاد صحبت کنین تلوزیون بزارید حرف زدن ها رو بشنوه باید حرف بزنه دیگه تو این سن 

وای پسر منم همینجوریه‌ .خسته شدم. همش جیغ میزنه. البته حرفم میزنه ها ولی بازم جیغ میزنه

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰
وای پسر منم همینجوریه‌ .خسته شدم. همش جیغ میزنه. البته حرفم میزنه ها ولی بازم جیغ میزنه

اره بخدا منم کلافه ام نمیدونم چیکار باید بکنم حتی بازی هم میکنم باهاش گریه و جیغ میزنه