باراندشت مدیر استارتر عضویت: 1400/10/23 تعداد پست: 2327 عنوان جواب سل فری کی زود اومده 3625 بازدید | 22 پست سلام دوستان من سلفری دادم جوابشو گفتن ۲۰ روزه میاد اما الان بعد از ۴ روز بهم پیام دادن بیا جوابتو ببرخیلی زود نبود؟ کسی بوده مث من شده باشه؟ خدایا هزاراان مرتبه شکرررر برای هرآنچه هستم و نیستم...... برای هرآنچه دادی و ندادی....🙏🤲 1400/11/25 | 17:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کوارتز عضویت: 1397/04/06 تعداد پست: 14605 بله مال منم بعد از ۱ هفته آمد البته توش یه ریسک رو نشون میداد که مجبور شدم آمنیوسنتز کنم و بعدا معلوم شد جواب سلفری خطا داشته😐 ... و من به تو ایمان دارم...
باراندشت مدیر استارتر عضویت: 1400/10/23 تعداد پست: 2327 کسی نیست خدایا هزاراان مرتبه شکرررر برای هرآنچه هستم و نیستم...... برای هرآنچه دادی و ندادی....🙏🤲
باراندشت مدیر استارتر عضویت: 1400/10/23 تعداد پست: 2327 بله مال منم بعد از ۱ هفته آمد البته توش یه ریسک رو نشون میداد که مجبور شدم آمنیوسنتز کنم و بعدا معلو ... ای وااای خدا لعنتشون کنه یه آزمایش هم درست حسابی انجام نمیدن خدایا هزاراان مرتبه شکرررر برای هرآنچه هستم و نیستم...... برای هرآنچه دادی و ندادی....🙏🤲
کوارتز عضویت: 1397/04/06 تعداد پست: 14605 ای وااای خدا لعنتشون کنه یه آزمایش هم درست حسابی انجام نمیدن واقعا نمیدونی چی بر من گذشت ... و من به تو ایمان دارم...
باراندشت مدیر استارتر عضویت: 1400/10/23 تعداد پست: 2327 بله مال منم بعد از ۱ هفته آمد البته توش یه ریسک رو نشون میداد که مجبور شدم آمنیوسنتز کنم و بعدا معلو ... شما بهتون پیام دادن یا زنگ زدن؟ خدایا هزاراان مرتبه شکرررر برای هرآنچه هستم و نیستم...... برای هرآنچه دادی و ندادی....🙏🤲
کوارتز عضویت: 1397/04/06 تعداد پست: 14605 شما بهتون پیام دادن یا زنگ زدن؟ اول تلفن کردن بعد هم پیامش اومد، کدام آزمایشگاه انجام دادین؟ ... و من به تو ایمان دارم...
باراندشت مدیر استارتر عضویت: 1400/10/23 تعداد پست: 2327 اول تلفن کردن بعد هم پیامش اومد، کدام آزمایشگاه انجام دادین؟ نیلو شما چی؟ خدایا هزاراان مرتبه شکرررر برای هرآنچه هستم و نیستم...... برای هرآنچه دادی و ندادی....🙏🤲
باراندشت مدیر استارتر عضویت: 1400/10/23 تعداد پست: 2327 واقعا نمیدونی چی بر من گذشت چرا ندونم والا کانل حالتو میدونم خواب و خوراک ندارم الکی استرس دادن بهم که جنین مشکوکه خدایا هزاراان مرتبه شکرررر برای هرآنچه هستم و نیستم...... برای هرآنچه دادی و ندادی....🙏🤲
کوارتز عضویت: 1397/04/06 تعداد پست: 14605 نیلو شما چی؟ بله منم همونجا انجام دادم ... و من به تو ایمان دارم...
باراندشت مدیر استارتر عضویت: 1400/10/23 تعداد پست: 2327 بله منم همونجا انجام دادم کی انجام دادی؟ خدایا هزاراان مرتبه شکرررر برای هرآنچه هستم و نیستم...... برای هرآنچه دادی و ندادی....🙏🤲
کوارتز عضویت: 1397/04/06 تعداد پست: 14605 چرا ندونم والا کانل حالتو میدونم خواب و خوراک ندارم الکی استرس دادن بهم که جنین مشکوکه گفتن مشکوک به چی هست؟ من اینقدر انواع و اقسام کارها رو مجبور شدم بکنم ، از بس از این چیزها بهمگفتن.اگه یه وقت خواستی آمنیوسنتز انجام بدی، بهترین جا، مرکز ژنتبک کریمی نژاد در شهرکغرب هست ... و من به تو ایمان دارم...
کوارتز عضویت: 1397/04/06 تعداد پست: 14605 کی انجام دادی؟ اواخر آبان ۹۸، توی آذر هم آمنیوسنتز ... و من به تو ایمان دارم...
باراندشت مدیر استارتر عضویت: 1400/10/23 تعداد پست: 2327 گفتن مشکوک به چی هست؟ من اینقدر انواع و اقسام کارها رو مجبور شدم بکنم ، از بس از این چیزها بهمگفتن. ... مشکوک به سندرم داون توروخدا دعا کن آزمایشم خوب باشه چون امینوسنتز انجام نمیدم خدایا هزاراان مرتبه شکرررر برای هرآنچه هستم و نیستم...... برای هرآنچه دادی و ندادی....🙏🤲
کوارتز عضویت: 1397/04/06 تعداد پست: 14605 مشکوک به سندرم داون توروخدا دعا کن آزمایشم خوب باشه چون امینوسنتز انجام نمیدم انشاله خیر باشه، چرا آمنیو انجام نمیدی؟ قبلا انجام دادی؟ خیال آدم ۱۰۰ درصد راحت میشه ... و من به تو ایمان دارم...