2777
2789
عنوان

خارش وا....ژن

83 بازدید | 7 پست

عفونت گرفته بودم عنبر نسا استفاده کردم همون روز ترشحات سفيد رنگ قطع شد و خوب شدم اما دو سه روز بعدش پریود شدم و همون روز قبل شروع پریودیم خارش گرفتم 

دقیقا مثل وقتایی ک عفونت داشتم 

ولی هیچ علائمی از عفونت ندارم 😐 

ممکنه بخاطر پد باشه یا استفاده از ژل شستشو؟ 

یا احتمال داره بخاطر عنبر نسا باشه! 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درواقع اصلا عفونتت درمان نشده ...مگه عنبر نسا دارو هست؟ برو دکترقبل از اینکه عفونتت عود کنه برحسب نوع عفونت بهت دارو میده ..هیچوقت هم از عنبر نسا واسه این ناحیه استفاده نکن

به مردا محبت نکنید هار میشن احترامشون نزارین فکر میکنن کی هستن...کاربری اولم سال galiver96.....کاربری دومم بانو درستکار ..دوتا کاربری تعلیق شده من نتیجه زدن حرف حقه ،،،حرف حق بزنی تعلیق میشی !!!!قوانین این روزها...

منم یه مدت پیش خارش شدید گرفتم

یه چند نکته بهت بگم که خوددمم بعد رعایت کردنشون خوب شدم

شستشو واژن استفاده کن لافارا خیلی خوبه

از پماد کلوتریمازول استفاده کن خیلی خوبه 

تو دست شویی همیشه دستمال کاغذی داشته باش 

حتی تو پریودی هم باید با دست مال اول خودتو خشک کنی

چون که رطوبت باعث خارش میشه

کاش می شد تمامِ آدم های غمگین و تنهایِ جهان را در آغوش کشید، برایشان چای ریخت، کنارشان نشست و با چند کلامِ ساده، به لحظاتشان رنگِ آرامش پاشید و حالشان را خوب کرد!کاش می شد این را قاطعانه و آرام در گوشِ تمامِ آدم ها گفت؛که غم و اندوه، رفتنی است و روزهایِ خوب در راه اند،که حالِ همه مان خوب خواهد شد    #دختر_پاییزی🍁
درواقع اصلا عفونتت درمان نشده ...مگه عنبر نسا دارو هست؟ برو دکترقبل از اینکه عفونتت عود کنه برحسب نو ...

کلی راجبش خوندم هم تو نت هم نی‌نی سایت خیلیا راضی بودن 😟

الانم پریودم نمیتونم برم دکتر 🤕

منم یه مدت پیش خارش شدید گرفتم یه چند نکته بهت بگم که خوددمم بعد رعایت کردنشون خوب شدم شستشو واژن ...

مرسی ک گفتی 

ی مدته از ژل شستشو استفاده میکنم و همیشه هم از دستمال استفاده کردم 

فقط نمیدونم الان چمع دقیقا 😑 خیلی اذیتم میکنه 

این دکتراعم فقط پوول میگیرن هربار برم نزدیک ی تومن میندازن گردنم با این آزمایشاشون🤕

مرسی ک گفتی  ی مدته از ژل شستشو استفاده میکنم و همیشه هم از دستمال استفاده کردم  فقط نمی ...

ایشالله که خوب بشید🙆‍♀️💕

کاش می شد تمامِ آدم های غمگین و تنهایِ جهان را در آغوش کشید، برایشان چای ریخت، کنارشان نشست و با چند کلامِ ساده، به لحظاتشان رنگِ آرامش پاشید و حالشان را خوب کرد!کاش می شد این را قاطعانه و آرام در گوشِ تمامِ آدم ها گفت؛که غم و اندوه، رفتنی است و روزهایِ خوب در راه اند،که حالِ همه مان خوب خواهد شد    #دختر_پاییزی🍁