2777
2789

فقط واسه درددل اومدم بنویسم سبک بشم اگه راهکاری به ذهنتون اومد که کمکم کنه ممنون میشم بگین

شوهرم ادعا دوست داشتن حتی قسم میخوره اما موقع نیازش ولی رفتارش کوچکترین نشونه از اون دوست داشتن نیست

منو بازیچه و اسباب بازیش قرار داده هر چی به اون مغز کثیفش میاد بهم میگه قضاوت میکنع فحش میده 

اخه اینا کجاش دوست داشتنه و همچنان ادعا میکنه دوستت دارم ولی رفتاراش اینه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به هر بیشعوری اجازه تصمیم گیری و دخالت میده اما میگه نه اینطور نیست من خودم این تصمیم گرفتم 

به قران ذره ای احساس منو پسرم واسش مهم نیست

ولی اعتماد به نفس تا دلتون بخواد داره تا حالا ادمی به این خودشیفتگی و متعصبی ندیدم بخدا

به هر بیشعوری اجازه تصمیم گیری و دخالت میده اما میگه نه اینطور نیست من خودم این تصمیم گرفتم  ب ...

بیخیال باش مثل خودش خودتو بزن به اون راه

یه دختر شیطون که حتی شوهر  ام نداره چه برسه به ی پسر کوچولو  😂برق گرفته شده نه ببخشید برگرفته شده از کاربر @miinnaaa        از شنبه میخوام رژیم بگیرم شنبه ۲۵ دی ۱۴۰۰ از وزن ۵۵ کیلو به ۴۷ برسم من با اراده ام چون دوبار ۶ کیلو کم کردم 😌  بازم میتونم !و بلخره ترقوه درمیارم 😍🤩♡عضو گروه ابی بامداد خمار♡
اگه شرایطش هست حتما برید پیش مشاور

3 سال پیش میرفتیم دیگه نمیاد همونم زورش میومد پول بده

همون موقع هم هیچ تغییری نکرد حرفای مشاورم در مورد خودش قبول نمیکرد ولی در مورد منو هی میکوبید تو سرم

الانم میگه من مشکلی ندارم تو درست شو پول مفت بدم مشاوره وقتی تو خوب نیستی

نمیشه داره ازم سواستفاده میکنه حالم داره از خودم بهم میخوره احساس بی ارزشی میکنم که فقط واسه نیازش ...

دروغاشو باور نکن از ی جایی به بعد که ی لحظه همونجا دروع گفت به حرفش فک کنی قشنگ ضد دروغشو میگی

یه دختر شیطون که حتی شوهر  ام نداره چه برسه به ی پسر کوچولو  😂برق گرفته شده نه ببخشید برگرفته شده از کاربر @miinnaaa        از شنبه میخوام رژیم بگیرم شنبه ۲۵ دی ۱۴۰۰ از وزن ۵۵ کیلو به ۴۷ برسم من با اراده ام چون دوبار ۶ کیلو کم کردم 😌  بازم میتونم !و بلخره ترقوه درمیارم 😍🤩♡عضو گروه ابی بامداد خمار♡

3 ماهه هی قول وعده میده فلان تاریخ میبرمتون سفر

یه همسفر بیچاره هم داشتیم اما این بیشعور افسارش دست خانوادشه کنسلش کرد 

با یه ذوقی چمدون بستم الان گوشه خونه س بچم هی گریه میکنه ببر نمیبره چون افسارش دست خواهرشه

مادزش سرما خورده میگه اون مریضه حق ندارین جایی برین

سعی کن قانعش کنی با مهربونی باهاش حرف بزن بگو بریم مشکلاتمون حل بشه خوشبختیمون کامل بشه و..

به قران گفتم با مهربونی با چاخان اما یه هفت خطیه دومی نداره

میگه میخوای جیب منو خالی کنی تو ادم نیستی چرا من پول بدم اصلا ابدا چاخانی نیست