2777
2789

من کادو روز زنم تازه به دستم رسید😂😂😂

ساعت مچی

ولی چون چپ دستم انگار راحت نیستم رو دست چپ ببندمش‌

زشته اگه رو دست راست ببندم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه هرجور راحت‌تری. ب بقیه چیکار داری♥️

خداکشتی آنجاکه خواهد بَرَد/اگر ناخدا جامه ازتن دَرَد    اَلحَمدُلِلّهِ کَما هُوَ اَهلُه🌹     20 ramada n           💕    99        My the ßest day💫💌

هر طور راحتی 

مهم خودتی 

دختر بور چشم  آبی......اینجارو جدی نگیر تصور کن ساعت میشینی درد دل میکنی و مشاوره میگیری بعد احتمال داره کاربری که مشاوره میده ۱۱،۱۲ ساله باشه 😐😒هرشخصیتی میتونه پشت گوشی باشه حتی داعشی ، وقتی کسی بهت مشاوره میده حواست باشه زود جو نگیری عمل کنی قبلش بشین خوب فکر کن بعضی اینجا انگار بنزیین تو دستشونه منتظرن شعله اتیش رو بیشتر کنن فقط تشویقت میکنن اره خوب کردی بجای اینکه آرومت کنن و بگن این مشکلات برا هرکسی وجود داره مهم اینه چطور باهاش برخورد کنی ، حواست باشه با مشاوره غلط قربانی عقده ها، مشکلات روحی ، کینه ها ، و بیماری ذهنی دیگران نشی ، دنیای مجازی نمیتونه جای خوبی برای مشاوره باشه به ریسکش نمیهرزه. به این موردم اشاره کنم اینجا هرکس با هر دین و مذهب یا آدم بی دین و خدا هم هست پس حواست باشه هرکس هر حرفی زد زود باور نکن و اعتقاد خودت رو زیر سوال نبر 

من راست دستم ولی بازم راست میبندم 😐 

دست چپم کم کاره حس میکنم سنگین میشه

زدم فریاد خدایا این چه رسمیست رفیقان را جدا کردن هنر نیس رفیقان قلب انسانن خدایا بدون قلب چگونه می‌توان زیست💔رفیق جان، روزهای خوب تـوی راهن.قـرار نیست که همیشه صبح رو با قلب شکسته و پر غم از خواب بیدار بشی؛🍃 خدایا منظوره من از اینکه 'هوامو داشته باش' این نیس که فقط اکسیژن برسونی یکم خلاقیت آخه قربونت برم... شیطون رو ببین چه پیشنهادهایی میده😂😂😂،،،،،به امید روزی که حال مردممون خوب بشه🖤دوباره بخندیم یه روز خوب میاد🙂 جدیدا ناتوانی جنسی پیدا کردم......تو هر مغازه ای میرم توان  خریدن هیچ جنسی رو ندارم🤪🥴‏بیا واقع‌بین باشیم، اگه دیر جوابتو میده و به زور یه حالی ازت میپرسه، مطمئن باش به حرف زدن باتو علاقه ای نداره، وگرنه کیه که این روزا گوشیش دستش نباشه؟😂😁 ‏یه سیب از درختش کندن خوردن داره دهنمونو سرویس میکنه...بعد تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و با حوریاش ور بری؟؟؟بــییییییااااااااه 👍👍👍رفتم سونوگرافی از مجاری کلیوی تو گزارشش نوشته مثانه پر از ادرار است خب اینو از خودم میپرسیدید بتون می‌گفتم انتظار داشتید تو مثانه ماءالشعیر باشه؟😂 حماقت نکن!😠 همین دیگه... خیلی باکلاس بود... بذار یه بار دیگه بگم 😂حماقت نکن! 😑☝️😐 دوست دارم بگم ویتامین ۳۰ تو بگو (ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😒😒

ساعت مچی دست چپ دستبند دست راست

مثل حلقه ک دست چپ میندازن ساعتم یچیز جهانیه

یعنی تاحالا تو عمرت ساعت ننداختی من اگ ساعت مچیمو بیرون ننداخته باشم حس میکنم دست ندارم

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
مدل درنیارید متد جهانیه ساعت دست چپ میبندد

بیشتر افراد، ساعت خود را بر روی دست مخالفشان می‌بندند. این بدان معناست که افراد چپ دست تمایل دارند که ساعتشان را بر روی دست راست خود ببندند. به همین دلیل است که برندهایی مانند «تودور»، مدل‌هایی را مخصوص افراد چپ دست طراحی کرده‌اند که دسته‌ی کوک آن‌ها به جای این که در سمت راست باشد، در سمت چپ ساعت قرار گرفته تا استفاده از آن برای افراد چپ دست راحت‌تر باشد. از آنجایی که بیشتر مردم راست دست هستند بنابراین افراد بیشتری  ساعتشان را بر روی دست چپ می‌بندند، اما همیشه اینگونه نیست. در حقیقت برخی از افراد راست دست، ساعتشان را در دست راست خود می‌پوشند یا برخی از افراد چپ دست، ساعتشان را در دست چپشان می‌بندند.

اکنون بحث درمورد مزایای عملیِ بستن ساعت بر روی دست چپ اهمیتی ندارد، زیرا با توجه به این که اکثر افراد راست دست هستند به راحتی می‌توان دلیل معمول بودن این قاعده را درک کرد، زیرا کاری که اکثریت مردم انجام می‌دهند، به عرف و قانون جامعه تبدیل می‌شود و از آنجایی که اکثر افراد ساعتشان را بر روی دست مخالف می‌بندند پس این امر به یک قانون و عرف جامعه تبدیل شده است و آن را با عنوان “شیوه‌ی صحیح پوشیدن ساعت” می‌شناسند. از آنجایی که افراد چپ دست همواره در اقلیت بوده‌اند، بنابراین قاعده‌ی پوشیدن ساعت بر روی دست چپ توسط راست دستان ابداع شده است. اما مهم نیست که چه کسی این قاعده را به عنوان شیوه‌ی صحیح پوشیدن ساعت معرفی کرده.