2777
2789
دلم میخواد بدونم با وجود یه کودک یا نوزاد تو خونه چه مقدار زمان برای همسرتون میزارید و چه کارهایی میکنید تا صمیمی تر بشید، مثل قبل...
“In three words I can sum up everything Ive learned about life: it goes on.”

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

صبح بیدار میشم صبحونه میخوریم باهم. میرم دم در بدرقش و بوسش میکنم یکمم تو بغلش هستم. تا ظهرم چندتا اس میدم ویکی دوبارم زنگ میزنم و آخر همه تماسامم میگم دوستت دارم به امید دیدار. ظهرم که میاد میرم استقبالش و بازم بوس وبغل البته دخترم اگه بیدار باشه اونم بغل میکنم باهم میریم. بعدم شربت میارم تا لباساشو عوض کنه و بعدشم نهارو میخوریم. بعدم که میایم واسه خواب ظهر باز تو بغل هم میخوابیم .دیگه تا شب همینجوری سر میکنیم.
ماساژش میدم. سرشو میخارونم. با موهای سینش رو میرم. سرش رو میزارم تو بغلم. وقتایی که یاد بدیهای پدرش میافته بغلش میکنم و دلداریش میدم. مردا عاشق ماساژ و بغل هستن.
🌷خداوندا كمكم كن تا درهايى كه به رويم ميگشايى ، ندانسته نبندم. و درهايي را كه به رويم ميبندى را به اصرار نگشايم.🌷
بعضی وقتا حمامش میکنم . مثل بچه ها از سر تا پاشو میشورم. کیف میکنه.
🌷خداوندا كمكم كن تا درهايى كه به رويم ميگشايى ، ندانسته نبندم. و درهايي را كه به رويم ميبندى را به اصرار نگشايم.🌷