2777
2789

اواین سال پدر‌نازنینم آسمونی شده تصمیم دارم خیرات بدم 

برای پدر همسر هم قراره پول بزاریم همگی یه گوشی بخره

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چراا؟؟؟

چون جدا شدن خیلی وقته نمیبینمش

هرچقدر هم که گذشتتان آلوده باشد آیندتان هنوز حتی یک لکه هم ندارد💜🌌🌙زندگی هر روزتان را با تکه شکسته های دیروزتان شروع نکنید.!!💚🌱به عقب نگاه نکنید مگر اینکه چشم اندازی زیبا باشد.هرروز یک شروع تازه است.💛⭐هر صبح که از خواب بیدار میشویم،اولین روز از باقی عمرمان است.🌈یکی از بهترین راه ها برای گذشتن از مشکلات گذشته این است..❤️🍃که همه توجه و تمرکزتان را روی کاری جمع کنید که از خودتان در آینده برایش متشکر خواهید بود ! 💙✨
اره دونه ای ۳۵۰. قیمت پیراهن مردونه از ۲۵۰ شروع میشه تا برو بالا اما ۲۵۰ تومنی جنسشون خوب نبود دیگه ...

آره منم امروز خریدم ۳۲۰ت_۳۹۰تومنی هم بود😑😑

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ོ ⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ⠀⠀ ⠀
لواشک؟؟؟؟ روز پدر؟؟؟؟ تو خیلی قالتاقی برا خودت چیز گرفتی زدی بنام پدرت😂😂😂😂

نه لواشک دوست داره ازینا که یکم به شیرینی میزنه و هفت میوه اس ...

خودم تهرانم با پیک میفرستم فردا 

مادرت فهمید اگر بوسیدمت فوری بگو / در احادیث آمده همسایه را اکرام کن 😶‍🌫️

متاهلی؟

نه مجردم

#پرسپولیس_زیباترین_عشق_جهان❤️                                     آغاز و ختم ماجرا لمس تماشای تو بود                                     دیگر فقط تصویر من در مردمک های تو بود                              ناشناس:🌱    https://harfeto.timefriend.net/16537800050671  
برا بابات باکس لواشک خریدی  یا شوهرت؟ گلوکومتر چیه؟

برای بابام لواشک گرفتم دوست داره ، دستگاه تست قند خونه 

مادرت فهمید اگر بوسیدمت فوری بگو / در احادیث آمده همسایه را اکرام کن 😶‍🌫️

مبارکشون باشه  روح پدر عزیزتونم شاد گلم 🖤🖤

ممنونم عزیزدلم خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه، خیلی دلتنگ پدرمم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
آره منم امروز خریدم ۳۲۰ت_۳۹۰تومنی هم بود😑😑

آره بابا ۴۵۰ تومنی هم بود .والا وسعمون نرسید.

اگه فقط بابای خودم بود میگرفتم ولی پدرشوهرم هم بود متنفرم ازش خاله زنک ولی دیگه شوهرم گفت بخریم دیگه🤣🤣

ترک قیزی ✌💥من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉جانیم آذربایجان

آره بابا ۴۵۰ تومنی هم بود .والا وسعمون نرسید. اگه فقط بابای خودم بود میگرفتم ولی پدرشوهرم هم بود مت ...

خخخخخخ،خوب کردی باوو ولش

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ོ ⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ⠀⠀ ⠀