2777
2789
عنوان

چی برای لک صورت خوبه

149 بازدید | 8 پست

پیشونیم و روی بینیم لک دارم پوستمم تیره شده مجردم  لطفا اگه راهکار دارید بگید  

خدایا امید هیچ کیو نا امید نکن  خدایا فقط از خودت یاری میخوام علی بذکرالله تطمئن القلوب 

منم رو دوتا گونم لک افتاده حالمو بد میکنه وقتی جلوی آینه میرم 

💕 تو💕 آمدی و من فهمیدم ؛ وقتی یکی هست ک دوستت دارد زندگی زیباتر میشود💏 ...شروع ورزش 8 آبان 1401 ....وزن ۷۰ 😓  ب امید خوش اندام شدن 🙂   من  باید بتونم اونجوری ک دوسدارم لباس بپوشم اون لباس خوشکلای توی کمد منتظرن ک من دوباره بپوشمشون و لذت ببرم و تو اون آینه قدی خودمو ببینم و ذوق کنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم رو دوتا گونم لک افتاده حالمو بد میکنه وقتی جلوی آینه میرم 

خیلی اذیت میشم زیاد اهل ارایشم نیستم 

خدایا امید هیچ کیو نا امید نکن  خدایا فقط از خودت یاری میخوام علی بذکرالله تطمئن القلوب 

با سلام

اصلاح تغذیه و پالایش کبد انجام بدین خودش رفع میشه و نیازی به هیچ گونه دارو و هزینه نیست

اگر طبیب درمان بیمار خود را از اصلاح غذای او آغاز نکند، گویی بر کشتن وی جرات یافته است.
با سلام اصلاح تغذیه و پالایش کبد انجام بدین خودش رفع میشه و نیازی به هیچ گونه دارو و هزینه نیست

یعنی چیکار کنم 

یعنی چیکار کنم  

تغذیه تون رو درست کنید

غذاهای مضر رو حذف کنید

غذاهای فست فود رو کلا باید حذف کنید

غذاهای سرخ کردنی دشمن کبد هستن

روغن های موجود در بازار اکثرا صنعتی و مضر هستن

اگه یبوست دارین حتما باید درمان بشه

آب بین غذا در حین غذا و قبل و بعد غذا کلا مضره

آب یخ و خوردن چیزهای خیلی سرد و یخ مضره

و ...

انار ملس بخورید

شاه توت اگه گیرتون اومد

آب زرشک طبیعی

خوردن لیموترش تازه

اگر طبیب درمان بیمار خود را از اصلاح غذای او آغاز نکند، گویی بر کشتن وی جرات یافته است.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/8143538/%da%86%db%8c-%d8%a8%d8%b1%d8%a7%db%8c-%d9%84%da%a9-%d8%b5%d9%88%d8%b1%d8%aa-%d8%ae%d9%88%d8%a8%d9%87