2777
2789
عنوان

تا حالا به این فکر کردی خدا برات کم گذاشته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 185 بازدید | 31 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگ بهت کم میده میخاد ببینه ظرفیتت چقدره ، میخاد ارزیابیت کنه ،   وگرنه اون خوشی و حس خوب وحال بندهاشوو میخاد ، عمرن کم بخاد براشووون باید صبر کرد    صبر کنی ز غوره حلوا سازی 😍😍 حالا نمیدونم درست گفتم یان 😄😄 مهم نیته  میخاستم منظورو برسونم 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

نمیتونم به جای شما باشم و قضاوت کنم خدایی نکرده ولی من مشکلات خیلی خیلی بدتر داشتم تقریبا تمام کسایی که میتونستن عزیزام باشنو ازم گرفته ولی سعی میکنم همچین فکری نکنم 

اما با قسمت اخر حرفتون موافقم بالاخره خدا کرم ومحبتش بی نهایته و ما هم یکی از بنده هاش

قبلا اره ولی الان میگم من خودم منفی بودم که خدا بهم نگاه نکرده

بعضی وقتا چوب سادگیمون یا گناهانمون هست ک تجربه میکنیم بعضی چیزارو توی زندگیمون

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

نمی دونم احساس میکنم هر جا که به موفقیت نرسیدم خودم مقصر بودم  نه خدا

یا تلاش نکردم  یا  از خدا مدد نگرفتم که کمکم کنه.

بچه ها من عینا به این نتیجه رسیدم که:

باخدا باش پادشاهی کن

بی خدا باش هرچه خواهی کن

.
نمیتونم به جای شما باشم و قضاوت کنم خدایی نکرده ولی من مشکلات خیلی خیلی بدتر داشتم تقریبا تمام کسایی ...

تنها امید آدم بعد همه ی آدما خداس 

چکار میشه کرد 🥺

نمی دونم احساس میکنم هر جا که به موفقیت نرسیدم خودم مقصر بودم  نه خدا یا تلاش نکردم  یا & ...

دقیقاااا دقیقاااا من هربار یچیز خواستم خدا بم داده ولی بعضس وقتا نداده چووون دیدم وقتش نیس  خدایاشکرت ببخشش ک صبرم کمه 😍😍😍 هی سوال پیچت میکنم 😄

پدرمونو که گرفتی زندگیم بهم ریخت  بی کس و بی پناهم که شدیم  تنها شدیم  چی دیگ ... ...

عزیز خداوند هیچ وقت بنده اش را تنها نمی گذاره پیامبر اسلام درشکم مادر بود پدرش را ازدست دادن 6ساله بود مادرش را از دست داد اما ببین به چه جایگاهی رسید.