2777
2789
عنوان

باین دختره باید چیکار کرد😑

314 بازدید | 23 پست

یکی از دوستای دوستام تو گروهه دوستانمونه رو مخمه ینی کلا تو فاز منفیه..همش میاد میگه من فلان مشکلو دارم بهش راهکار میدیم سعی می کنیم امیدوارش کنیم میگه نه حل نشدنی و به حرفامون ایراد میگیره...گفتم بره گمشه دیگه کاریش ندارم فاز منفی 

ولی اون همش بهم کار داره با بقیه حرف میزنم پارازیت میندازه کنایه میزنه مچ میگیره میگه دروغگو و دلیلای چرت برای اثبات دروغگوییم میاره

اوایل حرص میخوردم و عصبی میشدم اما الان واقعا نگرانشم حس میکنم بیماره همش عکس بچشو که در حال زار زدنه میذاره و میخنده ما دلمون میسوزه ..

تا حالا همچین ادمی دیدین

بانوی قدرتمند از همه لحاظ زیبا باش!😉                      ..قصدم از اومدن به این سایت بیشتر کمکه تا سرگرمی..                                                               ..به امید روزی که به همه موجودات اهمیت بدیم..

لفت بده‌

در انتظار فردا شب را سحر کن🎵                               با کوله باری از نور از شب گذر کن🎶.                     سرمست و عاشقانه در خود نظر کن🎼                         بشکن در قفس را از تن رها شو🎸                            درمان درد دردمند آن را دوا شو 🎻.                            از خود دمی برون آ محو خدا شو⁦⁦⁦🌬️⁩⁦🌨️⁩🌝          

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مریضه

بلدم تکیه کنم باز به دیوار خودم !!                                    قلب ، قلب خودمه اما ضربانش تویی عشقم🤍💔👋          ~تـابـ؏ِ قـَوانـیـטּِ مـَ؏ْـزَ۾~✓✌️💯                                      ‌‌‌‌‌‌‌God, I love her very much 😪♥      یـادم نمیـره😊
لفت بده‌

واقعا نیازه؟

بانوی قدرتمند از همه لحاظ زیبا باش!😉                      ..قصدم از اومدن به این سایت بیشتر کمکه تا سرگرمی..                                                               ..به امید روزی که به همه موجودات اهمیت بدیم..
اه اه ما هم از این نخاله ها داریم منم امروز تموم کردم باهاش خوشگذرونیش با خودشه غماش و بدبختی هاش بر ...

این مورد کلا برای خودشم منفی نگره 

این آدم مشکل داره. بنظرم کلا از گروه لفت بده

منم زیاد دیدم از این آدمای انرژی منفی 

نسلی عاشقت شد که هرگز تو را ندید🖤لطفا اگر با نظرم مخالفی ریپ نزن.با احمق بحث نمیکنم اگر ریپ نزدم حتما حجم حماقتت خیلی بوده. متنفرم از خانمایی که میان تو تاپیک بقیه قربون صدقه شوهرشون میرن، مثلا طرف تاپیک زده شوهرم تو جمع ضایم کرد پست میزاره قربون شوهر خودم که تا حالا ضایم نکرده، تاپیک میزنن شوهرت بهم پول نمیده یکی میاد میگه قربون شوهر خودم که همه کارتاش دست خودمه😐😂بیزار از کلمه آقایی و اونایی که آقایی میگن. جهان سوم جایی است که خانماش اندازه النگوها تو دستشون دندون خراب تو دهنشون دارن
شماره تیمارستانو واسش بفرست

اوا😬

مریضه

میشه کمکش کرد؟

میشه کمکش کرد؟

خیر بزار تو دنیای احمقانه س خوش باشه

دلم برای بچه میسوزه

بلدم تکیه کنم باز به دیوار خودم !!                                    قلب ، قلب خودمه اما ضربانش تویی عشقم🤍💔👋          ~تـابـ؏ِ قـَوانـیـטּِ مـَ؏ْـزَ۾~✓✌️💯                                      ‌‌‌‌‌‌‌God, I love her very much 😪♥      یـادم نمیـره😊
عکس بچه رو میذاره که داره گریه می‌کنه بعد می‌خنده زنگ بزنید تیمارستان بیاد ببرش

خیلی دوس دارم بهش کمک کنم اما گارد میگیره