2777
2789
چند سالته عزیزم مرد خیانت کار  بستگی داره.اگر قبلا دختر باز بوده .هیچ وقت عوض نمیشه

۱۸سالمه .تو دوران دوستی ی بار با ی دختر دیدمش گف خواهر دوستش شاید دوروغ گفته

یعنی از این قضیه مطمئنی؟چرا ازش مدرکی چیزی جمع نمیکنی شرایط طلاق نداری ؟ دیگه چون قبح ماجرا ریخته وا ...

💔😭اره خودم با چشم معاشقه شو دیدم .طلاق نمیتونم بگیرم ما دوست بودیم بابام گفته باید ازدواج کنی وقتی مردی جنازتو ازش تحویل میگیرم گفته بکشتت ام نباید طلاق بگیری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دلم میخواد یه دوستی کسی داشتم میرفتم تو بغلش گریه میکردم 😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔

دقیقا زار می‌زدی و اونم بدون قضاوت نگات میکرد و حرفاتو میشنید

💔😭اره خودم با چشم معاشقه شو دیدم .طلاق نمیتونم بگیرم ما دوست بودیم بابام گفته باید ازدواج کنی وقتی ...

االهی بمیرم خودتو اذیت نکن حالا که شرایطت اینطوریه خیلی باید صبور باشی کم نیستن زنای مثل تو من شوهرم رابطه جنسی تا حالا نداشته ولی پیام وچت و تنش میخاره واسه این کارا که فقط یه نفر نگاش کنه کرم بریزه چند ساله افسردگی گرفتم هربار خودم جلوشو گرفتم که فاجعه نشه نمی‌دونم با چه سیاستی روشی چیکار کنم درست بشه

االهی بمیرم خودتو اذیت نکن حالا که شرایطت اینطوریه خیلی باید صبور باشی کم نیستن زنای مثل تو من شوهرم ...

الهی بمیرم برا خودمون .سخته خیلی ولی من هر وقت چشم رو هم میزارم تصویر خیانت اش از جلو چشمم رد میشه نمی‌دونم چیکار کنم ادم بشه

الهی بمیرم برا خودمون .سخته خیلی ولی من هر وقت چشم رو هم میزارم تصویر خیانت اش از جلو چشمم رد میشه ن ...

منم نمی‌دونم همش از خدا میخام یا منو بکشه یا دیگه خیانتشو نبینم با خودم عهد بستم دفعه بعد دیدم خودمو میکشم😔😔

بقول آقای هلاکویی برات مهم نباشه زندگی توکن...شمابه ایشون کاری نداشته باش ازش بخواه اونم کاریت نداشت ...

اون کار داره از خونه پامو بزارم بیرون انقدر میزنتم . صبح تا شب تو خونه قبل اینجور نبود الان اینجور شده .ی بیرون میرم تا یه روز کتک میخورم

منم نمی‌دونم همش از خدا میخام یا منو بکشه یا دیگه خیانتشو نبینم با خودم عهد بستم دفعه بعد دیدم خودمو ...

نگووو اع خدا نکنه .من خیلی ب خودکشی فکر کردم ولی تصمیم گرفتم بجنگم .از تو ک بدتر از من نیس 

تو بچه داری ؟ بعد خیانتش بچه دارشدی یا قبلش چی شد که خیانت کرد

ن بچه ندارم .حامله شدم ولی افتاد بچه .خیانت میکرد تو دوران دوستی ی بار دیدمش گف خواهر رفیقمه بعد از ازدواجم همیشه بیرون بود یا داشت با تلفن میحرفید