2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگي داره

من بچه تهرانم

امكانات تهران جايي نيست..

و خب براي ما وطن محسوب ميسه جايي ميريم اذيت ميشيم

ولي خب گروني هست

ترافيك

پولي كه ميتوني باهاش خونه ٦٠ متري بخري شهراي ديگه ميشع ويلايي بخري(توي ديوار ديدم قيمتارو)

مشهد زندگي نكردم براي سفر ميرم

چهدروز هتل ميمونم نهايت يك طرقبه اي جايي خريدي

نميدونم براي زندكي چه جوريه

💕

خب شما مثلا ترافیک تهران اذیتتون نمیکرد؟یا مثلا هوای الودش 

عادت كردم 

و ساعت هاي ترافيكم ديگه ياد گرفتيم مديريت ميكنيم زمانمونو

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

خب شما مثلا ترافیک تهران اذیتتون نمیکرد؟یا مثلا هوای الودش 

مشهدم همینه

کل کلانشهر ها این مشکلات رو دارن

ما بدین در نه پی حشمت وجاه آمده ایم      از بد حادثه اینجا به پناه آمده ایم  
مشهد شهر مذهبیه😲 اشتباه به عرضتون رسوندن ما که ندیدیم😂

والا من هربار اومدم به حجابم گیر دادن و مسافرتو زهرمارم کردن

هر جا رو نگا میکنی چادریه کلا فرهنگ اونجا حس میکنم مذهبی تره

ادم یجور دیگه لباس بپوشه یجور خاصی نگاش میکنن

دیگه نمیدونم این تجربه شخصی من بود

💏"You & me 💕make a wonderful "We

ما داریم میریم مشهد 🥰

ی صلوات میفرستی برام 🙏 منتظر معجزه ی خدام 😍صدایِ قلبِ تو قشنگترین اهنگ دنیاس 💖 یه روزی میشینم تک تک تارای موهای فرتو میشمارم 💓کاش میشد صدات رو لمس کنم💕 یا نفس کشیدنتو بغل کنم 💞 وقتی ب شدت احساس دلتنگی میکنی یعنی یه نفر آرزوی دیدنتون داره 💟 ینی میشه الان آرزوی دیدن منو داشته باشی ؟ حتی فکر کردن بهش ضربان قلبم تند تر میکنه 💝 نمیدونم چرا بعد دیدنت هر جایی رو نگاه میکنم فقط چشای تو رو میبینم 💘 ینی میشه برآورده شی ؟ 💌 میشه 💗خلاصه ک خدایا مرسی آفریدیش 🧡حالا هم لطف کن بزارش تو سرنوشتم که تا آخر عمرم دست از سپاس گذاری بر ندارم 💚 قول میدم مراقبش باشم ❤
والا من هربار اومدم به حجابم گیر دادن و مسافرتو زهرمارم کردن هر جا رو نگا میکنی چادریه کلا فرهنگ او ...

نگاه که همه جا میکنن مشهدم میکنن ولی عزیزم مشهد و تهران در یه سطح هستن ولی خب تهران پایتخته و صدالبته بهتره

دیگه نزار بیشتر اوضاع مشهد رو برات باز کنم😂

خدایا شکرت❤️❤️❤️❤️

تهران

لیسانس حقوق وکیل پایه یک دادگستری ، فوق لیسانس معماری از دانشگاه هنر تهران ، دانشجوی دکترای روانشناسی بالینی دانشگاه علامه طباطبایی _ متولد تهران _ ساکن شهرک غرب ، برای خودم یک کلینیک پوست و زیبایی و لیزر دارم تو سعادت آباد که خدا رو شکر چرخش می چرخه