2777
2789

میگم که اگه سونوی ان تی مون خیلی خوب باشه عدد ان تی هم 1.9 

آزمایش غربالگری خیلی مهمه؟ 

برای جواب آزمایش استرس دارم نمیدونم صبر کنم جواب آزمایش بیاد بعد خبر حاملگی رو بدم یا الان بگم

پسرای خوشگلم مامان عاشق تونه😍🤰

من دو هفته دیگه وقت ان تی دارم هنوز سر در نمیارم...

«رَبَّنا وَ اجْعَلْنا مُسْلِمَيْنِ لَکَ وَ مِنْ ذُرِّيَّتِنا أُمَّةً مُسْلِمَةً لَکَ وَ أَرِنا مَناسِکَنا وَ تُبْ عَلَيْنا إِنَّکَ أَنْتَ التَّوَّابُ الرَّحيمُ»                                             🌸 الحمدلله رب العالمین 🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم بعد از آنومالی خبر بارداری دادم ،عجله نکن

یعنی چند هفته ؟

«رَبَّنا وَ اجْعَلْنا مُسْلِمَيْنِ لَکَ وَ مِنْ ذُرِّيَّتِنا أُمَّةً مُسْلِمَةً لَکَ وَ أَرِنا مَناسِکَنا وَ تُبْ عَلَيْنا إِنَّکَ أَنْتَ التَّوَّابُ الرَّحيمُ»                                             🌸 الحمدلله رب العالمین 🌸
هفته ۲۰

یکم دیر نیست هفته ۲۰؟ منکه اصلا نمیتونم اونهمه صبر کنم نگم، البته میدونم درستش به دیرتر گفتنه که مطمئن شی سالمه بعد بگی... ولی مادرشوهرم هفت هفته بودم که به همه گفت...

یکم دیر نیست هفته ۲۰؟ منکه اصلا نمیتونم اونهمه صبر کنم نگم، البته میدونم درستش به دیرتر گفتنه که مطم ...

من تا ۲۰ هفته فقط خودم وهمسرم خبر داشتیم خانواده هامون نمی دونستن 

توی مراسم تولد برادرم ،برادرم رو سورپرایز کردیم 

البته من شکم وعلایم بارداری مشهود نداشتم که تونستم مخفی کنم

یکم دیر نیست هفته ۲۰؟ منکه اصلا نمیتونم اونهمه صبر کنم نگم، البته میدونم درستش به دیرتر گفتنه که مطم ...

من به خانواده خودم و شوهرم گفتم از اول 

به بقیه، دوستام اینا نگفتم 

پسرای خوشگلم مامان عاشق تونه😍🤰
من به خانواده خودم و شوهرم گفتم از اول  به بقیه، دوستام اینا نگفتم

من به بعضی دوستام گفتم ولی صبر کن حد اقل جواب غربالگری اولت کامل بیاد بعد بگو یا اگر توانش رو داری صبر کن تا غربالگری دوم