2777
2789
عنوان

اطلاعات چرت و پرت نیان بدین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 324 بازدید | 38 پست
وقتی اونا ک سه دوز زدن باز گرفتن دیگ چ کاریه واکسن زدن

گرفتنش مهم نیس

نمردن و بستری نشدن مهمه😁

من خودم تازه ۱۱ روزه دوز اولو زدم چون میترسیدم

ولی هرکس مختاره من نه زدنشو تبلیغ میکنم نه نزدنشو

فقط 14 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
بنظرم کلا واسه زدن نزدنش نباید دخالت کرد

اگر فلج اطفال بود میگفتیم نزن به خودت مربوطه اما وقتی فقط پایه خودش درمیون نیست و به بقیه هم ممکنه آلودگی بده دیگه اینطور نیست که بگیم فقط به خودشون مربوطه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی اونا ک سه دوز زدن باز گرفتن دیگ چ کاریه واکسن زدن

عزیزم من خودم بعد واکسن زدن بعد از یکی دوماه کرونا گرفتم ولی فرقش تو این بود من بعد چندروز خوب شدم تازه بستری هم نشدم ولی اونایی که نزدن بستری شدن تازه فوت هم کردن چندنفرشون

چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم. مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم .  طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری. غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم
گرفتنش مهم نیس نمردن و بستری نشدن مهمه😁 من خودم تازه ۱۱ روزه دوز اولو زدم چون میترسیدم ولی هرکس ...

خودم جز آدمایی بودم ک کرونا گرفتم... واکسن هم زدم... ولی کرونا قبل واکسن گرفتم

اگر فلج اطفال بود میگفتیم نزن به خودت مربوطه اما وقتی فقط پایه خودش درمیون نیست و به بقیه هم ممکنه آ ...

من بیام بگم فلانی برو بزن

حالا طرف بمیره(مرگ طبیعی)

میگن تو مقصری🤷‍♀️

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
حالا شما بیا اینارو ب بابای من بگو 😐

ببین از پدر و مادر من و شما که سنی ازشون گذشته و بالاخره باورهای خیلی متفاوتی داشتن انتظار میره ولی از یه خانوم با آقای جوون انتظار نمیره .

بعد بدی قضیه اینجاست میان اطلاعات چرت و پرت میدن به مردم

ببین از پدر و مادر من و شما که سنی ازشون گذشته و بالاخره باورهای خیلی متفاوتی داشتن انتظار میره ولی ...

درد اینجاس بابام یه دکتر باتجربس 

تازه ب منم میگفت نزن 

من واسه دانشگاه مجبور بودم

ناجی در آینه است🧡🌿🙂من یه INTP هستم رفیق از من منطقی تر پیدا نمیکنی😏😇
از نظر علمی ثابت شده و منطقیه بعنوان کسی که درسشو خونده میگم واقعا این حرفا از نداشتن سواد منشا میگ ...

صدرصد واکسن هنوز تایید نشده واکسن به بعضی بدنا میسازه به بعضی نمیسازه وگرنه چرا دکترا به بعضی از مریضا میگن واکسن نزنین لابد علت داره یکیش دایی خودم یکیش شوهر عمم وغیره ک دکتر بخاطر نوع بیماریشون گفت نزنین خطرناکه براتون اونم دکتر شیراز ویزد  ک دکترا خوبین.من نمیگم واکسن نزنین اتفاقا باس بزنن ولی واکسن به همه نمیسازه  داخل خانواده ای میشناسم پدر مادر و پسرشون هرسه فوت کردن حتیدبود کبدشون آب شده پیوند کبد.بابا خودم واکسن بهش نساخت.خیلبا عوارضش درد سرگیجه دارن واکسن واسه همه بدنا خوب نیست واسه بعضی بدنا خوب هست 

یاد من در هر جایی زیباس...خدا❤
صدرصد واکسن هنوز تایید نشده واکسن به بعضی بدنا میسازه به بعضی نمیسازه وگرنه چرا دکترا به بعضی از مری ...

منم داییم فوت کرد بخاطر عوارض واکسن

ولی همه فامیل زدیم

من خودم پلاکتم بالاست ریسک لخته شدن خون داشتم ولی زدم 

چون الان همه چی کارت واکسن میخواد

1
5
10
15
20
25
30
35
40