2777
2789
عنوان

بدترین سوتی قرن😖😅😅😅شماهم بگید

507 بازدید | 22 پست

رفته بودیم گشت و گذار برگشتنی یجا خرید بود خیلی باکلاس بود بعدش ی خوراکی بود برای اون شهر بود اسمشو نمیدونم مث روغن بود اما شیرینی بود  داشتیم میخریدیم بعدش طرف گف تست داره میخواید،گفتم ممنون دو سه دقیقه منتظر بودم قاشوقو نمیدادم ک نمیداد 😐آخرش قاشوقو آورد جلو، از ی طرف با مشتری حرف میزد همش دستمو میبردم جلو نمیداد، یهو دهنمو باز کردم😐😐😐😐و با لبخند ملیحی گف ینی بگیر دستت.... آبروم رف😓شماهم اگ خاطره دارید بیایید بگید

! Yes. I'm like an iceberg

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای من انقد سوتی دادم.یه بار دبیرستان بودم سرکلاس معلم دینی به نوار بهداشتی گفتم پوشک ابروم رفت😂😂

♩بزن باران بهاران فصل خون است♩بزن باران که صحرا لاله گون است♩بزن باران که دین را دام کردند♩شکار خلق و صید خام کردند♩بزن باران خدا بازیچه ای شد ♩که با ان کسب ننگ و نام کردند♩بزن باران به نام هرچه خوبیست♩به زیر اوار گاه پایکوبیست♩مزار تشنه جو باران پر از سنگ♩بزن باران که وقت لایروبیست♩بزن باران بهاران فصل خون است♩بزن باران که صحرا لاله گون است♩
وای من انقد سوتی دادم.یه بار دبیرستان بودم سرکلاس معلم دینی به نوار بهداشتی گفتم پوشک ابروم رفت😂😂

واااییی قیافتو تصور میکنم بعد اون لحظه😂😂😂 اگ میخوای بازم بگو راحت باش😅

! Yes. I'm like an iceberg

رفتم خرید کردم بعد به جای کارت عابر بهش کارت ملیمو دادم رمزم بهش گفتم بعد پسره گفت اشتباهه منم فک کردم رمز و میگه بعد رمز اون یکی کارتمو گفتم بعد کارتو داد بهم گفت منظورم کارته از بس هول شدم رفتنی وسایلامو جا گذاشتم تو بوتیک بعد باز برگشتم بگیرم گفتم چیزمو اینجا جا گذاشتم پسره ی بیشعور داد وسایلامو گف بفرمایید چیزتون 😭😭

چند سال پیش عید همگی خونه خاله بابام رودهن دعوت شدیم...که وضع مالیشون زیادی خوبه(خدا بهشون بیشترم بده)

کلی شیک و پیک کردیم و رفتیم اونجا...

من ۱۲ سالم بود و هنوز ازدواج نکرده بودم ...

اونجا هی از من تعریف و تمجید میکردن ....منم که جوگیر

جالب اینجا بود که تو اون جمع بچه ها همه پسر بودن(بزرگ و کوچیک) تو خانوادمون یه دختر عمو داشتم که اونم پشت کنکوری بود و اون شب خونه مونده بود نوه خاله بابامم تولد دوستش دعوت شده بود و نبودش این وسط من تنها دختر جمع  بودم...بالاخره تعریفا ادامه داشت تا اینکه داماد خاله بابام به شوخی به بابام گفت آقا محسن اینطور که معلومه دخترت عروس خودمه از الان بگم که پسفردا دبه در نیاری بگی نمیدمش..

من خجالت زده سرم پایین بود تا اینکه وقتی سرمو اوردم بالا دیدم همه نگاه ها سمت منه اونجا بود که با خودم گفتم باید خودتو ثابت کنی که چه کد بانویی هستی

اون شب رو زمین ننشستم همش داشتم کمکشون میکردم

تا اینکه سفره رو که جمع کردیم فقط یه نوشابه نصفه مونده بود که منم برداشتم تا ببرمش تو آشپزخونه که دوباره داماد خاله بابام گفت ماشالا هزار ماشالا عجب دختری داری آقا محسن منم خجالت زده سرمو انداختم پایین و همینطور که داشتم سمت آشپزخونه میرفتم نوشابه رو هم افقی گرفته بودم تو دستام  و هی که راه میرفتم تکون میخورد اینبار سرمو چرخوندم طرف پذیرایی که دیدم همه نگاه ها سمت منه منم هول شدم دستم رفت طرف در نوشابه و به خاطر اینکه هی تکونش داده بودم گاز برداشته بود یهو گاز نوشابه زد بیرون از سرتا پای من نوشابه چکه  میکرد 😂😂

و هنوز که هنوزه نمیدونم با چه سرعتی خودمو به آشپزخونه رسوندم

واااییی قیافتو تصور میکنم بعد اون لحظه😂😂😂 اگ میخوای بازم بگو راحت باش😅

دقیقا این شکلی بودم😦😦😦

😂😂😂😂بخدا خیلی زیادن اصن یادم رفته سعی کردم‌این قسمت حافظه امو پاک کنم 😆😆😆

♩بزن باران بهاران فصل خون است♩بزن باران که صحرا لاله گون است♩بزن باران که دین را دام کردند♩شکار خلق و صید خام کردند♩بزن باران خدا بازیچه ای شد ♩که با ان کسب ننگ و نام کردند♩بزن باران به نام هرچه خوبیست♩به زیر اوار گاه پایکوبیست♩مزار تشنه جو باران پر از سنگ♩بزن باران که وقت لایروبیست♩بزن باران بهاران فصل خون است♩بزن باران که صحرا لاله گون است♩

دندونامو کامپوزیت کردم به دکتر گفتم دکتر من چی میتونم بخورم باهاش امشب گفت برو تو سالن بنشین تا بیام بگم بعد ده دقیقع اومد گفت چای قهوه ...من فک کردم داره میگه بیارم خدممتون بلند شدم جلو همه گفتم نه ممنوندستامم تا سقف بلند کردم....گفت چای قهوه چیزای رنگی نباید بخوری همه فقط داشتن با چشماشون میخندیدن

من از معبود یکتایم فقط یک چیزمیخواهم ....نگیردهرگز از قلبم امید استجابت را❤🙏