2777
2789

دوتا دونه زیر زبون یه دونه واژن

یک ساعت بعد دوباره دوتا زیر زبون یه دونه واژن

بعد یک ساعت باز هم دوتا زیر زبون یه دونه داخل واژن

تا اینجا 9 تا قرص مصرف شده

اگر خونریزی اتفاق نیافتاد قرص آخری رو حل کن توی سرنگ بریز تو واژنت

شوهرم زندگیمه❤️دنیامه❤️نفسمه❤️.😍11 سال خون دل خوردم تا شدی مال خودم عزیزترینم😍 🥰                    خدااااا جونم ثانیه به ثانیه مواظب عشقم باش❤️ سپردمش دست خودت. ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

معمولا از جایی ک میخری طرف خودش خیلی راهنمایی میکنه من واسم عکس برگه رو فرستاد که چیکا کنم تو برگه نوشته بود

شوهرم زندگیمه❤️دنیامه❤️نفسمه❤️.😍11 سال خون دل خوردم تا شدی مال خودم عزیزترینم😍 🥰                    خدااااا جونم ثانیه به ثانیه مواظب عشقم باش❤️ سپردمش دست خودت. ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو اشتباه مصرف کردی باید ۳ تا زیر زبون‌میذاشتی ۳ تا داخل واژن فرو میکردی بچت نمیفته الان

اونکه ازش گرفتم گرفتم هرچهارساعت ببار یدونه زیر زبون یدونه رحم

تیکر رسیدن به آرزوم🤩
من دو روز پیش با سایتوتک سقط داشتم مردم از درد 5 ساعت درد داشتم

شما چج.ری مصرف کردی لطفا بگو ب من گفته دراز نکش و نشین فقط راه برو ولی دلم داره از درد میترکه

تیکر رسیدن به آرزوم🤩

درخواست دوستیمو قبول کن

اسی بچه سومت و داری میکشی؟!! بااجازه کی بنده خدا. اون امانته تودلت ،حق الناس بزرگی بگردنت افتاد ...

میدونم سفت و سختم جلوگیری کردم ولی شد....گناهکاران ولی دنیااوردننشم ی جور گناه بودند تو این شرایط 

تیکر رسیدن به آرزوم🤩
میدونم سفت و سختم جلوگیری کردم ولی شد....گناهکاران ولی دنیااوردننشم ی جور گناه بودند تو این شرایط&nb ...

الان دیگه نداریش؟؟؟

نه عزیزم‌گناه کارشمابود وکسایکه تشویق و کمکت کردن

خداوند لنگ‌بچه شمانبود اون ازاول مربی تمام مخلوقاتش بوده وهست