2777
2789

من خیلی تحقیق کردم و نظر مراجع رو خوندم ولی یه مسئله ای رو اصلا نمیتونم حلاجی کنم

اینکه من وقت قاعدگی دو روز اول همیشه لک بینی دارم

و از روز سوم خونریزی دارم تا روز ششم بعدم یک روز لک بینی و تمام

همیشه برام سواله اون دو روز اول که لک بینی دارم باید نماز بخونم یا نه

نمیتونم بفهمم استحاضه هست یا حیض

گلم زنگ بزن اینجا بپرس

05132020
دفتر سوالات شرعی حرم امام رضا

دوست عزیزی که وقتی تو بحث با من کم میاری میری سراغ چک کردن تاپیک هام و سنم....                                        ‌   با این رفتارت در چشمم احمقی بیش نیستی!پس یا ریپلای نکن،یا وقتی ریپلای میکنی فقط و فقط راجع به اون موضوع صحبت کن.چون تاپیک های من به تو مربوط نیست 😚😄    دوست گرامی!  خداروشکر ‌من نام کاربری ها یادم نمیمونه .اگر تو یه تاپیک باهات بحث کردم،بدون دشمنت نیستم.ما دوتا آدمیم با دوتا تفکر جدا از هم! طبیعیه که عین هم فکر نکنیم.  و اون تفکر تا توهین به اعتقادات و باور کسی نباشه،محترمه😇پس اگر بعد از بحث با من،دیدی تو یه تاپیک دیگه باهات گرم گرفتم،تعجب نکن.چون نمیشناسمت و فقط یا باهات موافقم یا مخالف😆اگر جوابی از سوی من دریافت نکردین بدونین قطع امید کردم ازتون🥱🙏قابل توجه برخی دوستان گله مند : لینک پیام ناشناس مثل اینه که یه دسته شمشیر بذارید جلو یه عده ،پشتتون رو بکنید بهشون و توقع داشته باشید براتون باهاش میوه پوست بگیرن!

منم همین جوری بودم سوال کردم گفتن باید نماز تو بخونی.  البته ب میزان لکه هم بستگی داره 

این شماره پاسخگویی به سوالات شرعی استان قدس هست زنگ بزن بپرس 

۰۵۱۳۲۰۲۰

اگر خراسان رضوی هستی ۰۵۱ رو نمیخواد بگیری

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخواستم از خانوما بپرسم چون خانوما بیشتر متوجه میشن که چی میگم حرفایی که مراجع میگن من متوجه نمیشم

میگه اگه تا سه روز تموم شد استحاضه هست آخه من روز اول از کجا بدونم که قراره چند روز باشه🤦‍♀️

میخواستم از خانوما بپرسم چون خانوما بیشتر متوجه میشن که چی میگم حرفایی که مراجع میگن من متوجه نمیشم ...

ببین عزیزم اخه باید چند تا چیزو بررسی کنی. دفعات اول برا ادم سخته چون نمیدونه قبل سه روز تموم میشه یا نه. ولی وقتی دو سه بار اینجوری شد شما متوجه میشی که کلا روند پریودت اینه که با لک بینی شروع میشه. من خودمم اینجوریم بارهای اول دایم چک می کردم چون تو لک بینی و.. مهمه که دایم خون هست یا نه حتی داخل باشه وبیرون نیومده باشه یعنی اون بحث استمرار باید وجود داشته باشه. الان من دیگه میدونم پریودیم با دو روز لک بینی که استمرار هم داره در تمام مدتی ک بررسی می کنم، شروع میشه و مثلا روز سوم تبدیل ب خونریزی میشه. دیگه من تکلیفم اون دو روز اول نماز نخوندنه. چون استمرار داره و تا حالا هم نشده که دو روز لک ببینم و بعد خونریزی اتفاق نیفته، پس اون لک ها هم خون پریودیه.

تو این مساله نظر مرجع خودتونو ببینید حتما چون گاها نظر مراجع ی اختلاف جزئی با هم داره. بعدم حتما مشخص کنین که نوع عادت  پریودیتون از چه نوعیه یعنی وقتیه هستید یا عددیه یا وقتیه-عددیه و... چون اینا هر کدوم حکمشون برا شروع پریود گاها متفاوته

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
خانوما شما به محض دیدن لکه تو لباس زیرتون دیگه نماز نمیخونین؟؟؟

اگه وقتیه باشی یعنی همیشه هر ماه سر یه تاریخ مشخص مثلا هر ماه پنجم ماه پریود میشی ، اره پنجم ماه یا یکی دو روز این ور اونور خون دیدی میتونی پریودی حساب کنی. ولی عادتهای دیگه مثل عددیه و... اینجوری نیست

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱