2777
2789
عنوان

تعبیر خواب نوشیدن آب از جوی زلال

1398 بازدید | 5 پست

دختری خواب می‌بیند که از یک آب روان که خیلی زلال و شفاف بوده و حتی سنگریزه‌های کف جوی هم معلوم بوده، چند مشتی آب می‌خورد. همچنین این جویبار کم عمق و آرام بوده است و آن سنگریزه‌ها هم بسیار زیبا بوده‌اند. این خواب را تجزیه و تحلیل می‌کنیم.

این دخترخانم دوست دارد همسری پاک و زلال داشته باشد که بعد از سالها سختی کشیدن در کنارش به آرامش برسد. همچنین چون سنش زیاد شده، فکرش مدام مشغول ازدواج است و دیگران می گویند به فکر ازدواج باش.

با توجه به روشی که در دوره‌ی رمزگشایی اسرار رویاها ارائه شده است، متوجه شدیم که جوی آب، نماد همسر می‌باشد. چون این در فکرشان بوده که دوست دارم یک همسر پاک داشته باشم، آن جوی آب هم زلال و شفاف بوده است که نماد پاکی می¬باشد.

این که سنگریزه‌های زیبا را در کف جوی می‌دیدند، نماد این است که دوست دارند همسرشان زیبا باشد.

و نوشیدن آب هم برایشان نماد رفع نیاز بوده است یعنی این در فکرشان بوده که ای کاش با ازدواج، نیازم به همسر برآورده شود.

پس می‌بینیم افکاری که در ذهنمان است، در رویا هم می‌تواند به شکل تصویری و نمادین متجلی شود. مثلاً این افکار در ذهن این خانم بوده که ای کاش همسری پاک و آرام و متین و زیبا نصیبم شود و همین افکار را به شکل تصویری و نمادین دیده‌اند که از جوی زلال و پاک و آرام و غیرخروشان با سنگریزه‌های زیبا چند مشتی آب می‌نوشند.

نکته این جاست که چنین رویاهایی مشخص نمی‌کنند که چنین همسری حتماً نصیبشان می‌شود یا نه بلکه صرفاً مانند افکارمان هستند. همانطور که افکارمان به طور صد در صدی واقعیت را رقم نمی‌زنند، رویاها هم اینگونه هستند.

چه بد که تعبیرش به معنای رسیدن به خواسته ش نیست😕

علتش اینه که خواب ها همون افکارمون هستن.

مثلا وقتی با خودمون فکر میکنیم فردا امتحان بیست میشم، به این معنا نیست که حتما بیست میشیم چون این فقط یک فکره. ممکنه بیست بشیم و ممکنه بیست نشیم.

خواب ها هم دقیقا عین افکار ما هستند منتها به شکل تصویری.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام آقا 

من مامانم برام خواب دیده که من مثلاً ۴ تا ۵ سالم بوده های بهم تذکر می‌داده که نرو  پهلو جوی آب ولی من رفتم و پام تو اون گیر کرده بوده .خیلی تلاش کرده منو نجات بده نمی‌شده اما به طرز معجزه آسایی نجات پیدا کردم ،تعبیرش چیه ؟

سلام آقا  من مامانم برام خواب دیده که من مثلاً ۴ تا ۵ سالم بوده های بهم تذکر می‌داده که نرو&nb ...

سلام

تعبیر خواب هر کس باید با توجه به اموراتی که در ذهنش میگذره مشخص بشه بنابراین نمیتونم بدون پرسش و پاسخ با رویابین تعبیرش کنم.

مثلا برای همین نوع خواب همین الآن دو نوع تعبیر به ذهنم اومد. یکی این که مادرتون درباره ی امری استرس داشته و این استرس رو به این شکل در خواب تجربه کرده. یکی دیگه این که شاید شما دارین کاری انجام میدین که از نظرش درست نیست و این خواب رو دیده. ده ها تعبیر دیگه ممکنه برای خواب تون وجود داشته باشه که فقط با پرسش و پاسخ میشه دقیقترینش رو مشخص کرد.