2777
2789
عنوان

درباره تجربتون از شیفتینگ بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 3717 بازدید | 63 پست

[QUOTE=226429792]نه بابا دیزنی سر تهش مشکوکه من می ترسم لطفا نرو😀[/QUOTE

میتونی داستانو تغییر بدی مثلا تو سیندرلا اگه برم مادر ناتنیمو میندازم از خونه بیرون😂😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ببر لطفا یه دختر بی ریلکس و بی دغدغه و استرس میخوام 

امتحان کن تو نت یکم دربارش تحقیق کن چیز خاصی نیست چندبار تمرین کن اگه واقعا باور داشته باشی میتونی 

من میترسم برم برنگردم😂😂😂

ما افراد رو قضاوت میکنیم چون گناهانمون با گناه اونا متفاوته..                                                                        هر سوالی در حوزه زبان دارید اینجا ازم بپرسید🌱                               "En la búsqueda de la verdad"  
من میترسم برم برنگردم😂😂😂

اگه با یه کلمه میخای برگردی باید اینم اضافه کنی که تو دی ار اون کلمه رو یادم نره و یه ساعت مچی داشته باشی که زمان سی ار ینی دنیای واقعیتو نشونت بده

وای چه خفنه  از کجا میتونم یادش بگیرم؟

تو نت هست دربارش فقط تمرین زیاد میخاد بضیا بار اول موفق میشن بضیا بعد ۸ ماه یا شاید بیشتر بستگی به خیلی چیزا داره

میشه به ما هم یاد بدی

بازم نشد.باور کن آنقدر ها هم سخت نیست فهمیدن اینکه بعضی ها می آیندکه نمانندنباشندنبینندو تــو اگر تمامی دنیا را هم حتی به پایشان بریزی آنها تمامی بهانه های دنیا را جمع می کنندتا از بین آنها بهانه ای پیدا کنند که بروند دور شوند.که نمانند اصلا پس به دلت بسپار وقتی از خستگی های روزگار پناه بردی به هر کسی لااقل خوب فکر کن ببین از سر علاقه آمده، یا از سر … !تا دنیایت پر نشود از دوست داشتن هایِ پر بغض که دمار از روزگارت درآورد !

میخام برم خیاطی یاد بگیرم.🥰🥰🥰

بازم نشد.باور کن آنقدر ها هم سخت نیست فهمیدن اینکه بعضی ها می آیندکه نمانندنباشندنبینندو تــو اگر تمامی دنیا را هم حتی به پایشان بریزی آنها تمامی بهانه های دنیا را جمع می کنندتا از بین آنها بهانه ای پیدا کنند که بروند دور شوند.که نمانند اصلا پس به دلت بسپار وقتی از خستگی های روزگار پناه بردی به هر کسی لااقل خوب فکر کن ببین از سر علاقه آمده، یا از سر … !تا دنیایت پر نشود از دوست داشتن هایِ پر بغض که دمار از روزگارت درآورد !
تو نت هست دربارش فقط تمرین زیاد میخاد بضیا بار اول موفق میشن بضیا بعد ۸ ماه یا شاید بیشتر بستگی به خ ...

وای عاشقش شدم خوشبحالت که رفتی 😍

رویا بهت درخواست دوستی میدم گمت نکنم بعدنا ازت راهنمایی بگیرم 😘

🏃🏻‍♀️

میشه از اسکریپ که نوشتی عکس بگیری بفرستی

میشه به ما هم یاد بدی

عزیزم اول باید ایمان داشته باشی که شیفت واقعیه ببین واقعی هست از نظر علمی اما خب بضیا میگن تخیل و خوابه ایمان داشتن خیلی مهمه دوم این که هر روز سعی کنی ۱۰ دقیقه مدیتیشن بری بعد برای خودت متود انتخاب کن منظورم از متود ینی مثلا متود من اینه دراز میکشم حالت ستاره ای بعد از یک تا ۱۰۰ میشمرم اون وسط میگم من میتونم شیفت کنم و فلان و شخصیتی که ساختمو تصور میکنم و باید اصلاااا تکون نخوری سعی کن خابت ببره یه سابلیمینال معتبر هم باید بزاری و مهههم ترین اسکریپت نوشتنه که شخصیت و دنیاتو مثل یه رمان می‌نویسی و قبل همه این کارا می‌خونی از روش