2777
2789
عنوان

سوال مهمتر

513 بازدید | 94 پست

من هنرمندم و نمیخوام از این طیف و همکار زن بگیرم دلیلش فکر میکنم مشخص باشه برای همتون.به نظرتون اشتباه میکنم؟؟؟؟

♂️زندگی پرتو خورشید همین امروز است...♂️

نه اصلا ....هرطور مایلین همونطور اقدام کنین ...نظر خودتون مهمه

اللهم الرزقنا شهادته فی سبیل الله...میشه این دعا رو در حقم بخونید🌷 لطفا برای روح یکی از  عزیزان درگذشتم صلوات بفرستید..خدایا مارا آن ده که آن به🤲...شکر به آنچه از رحمتت دارم🤲 و شکر به آنچه از حکمتت ندارم...🤲الهی مجازات گناهانم را با عدالتت برمن مده...جزای گناهم را با رحمانیتت محاسبه فرما... 

نه اشتباه نمیکنی 

بهار‌کوچک‌مَن!:)❤                                                                حامی‌ال‌جی‌بی‌تی🏳️‍🌈                                                              آخرش‌من‌تورو‌میکشم‌یا‌تو‌منو‌؟کنترل‌این‌جسم‌دست‌کیه‌؟    ای‌مترسک‌چشاتو‌واکن‌گندماتو‌دزدیدن!                                                   گاهی‌حق‌میگم:)                                                             

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امری داشتین؟

اللهم الرزقنا شهادته فی سبیل الله...میشه این دعا رو در حقم بخونید🌷 لطفا برای روح یکی از  عزیزان درگذشتم صلوات بفرستید..خدایا مارا آن ده که آن به🤲...شکر به آنچه از رحمتت دارم🤲 و شکر به آنچه از حکمتت ندارم...🤲الهی مجازات گناهانم را با عدالتت برمن مده...جزای گناهم را با رحمانیتت محاسبه فرما... 

چرا باید مشخص باشه برامون؟

هنرمند یعنی چی دقیقا؟! هنر خیلی گسترده است...

هرقدر انسان شریف‌تر، نجیب‌تر و حساس‌تر باشد، از جنایت دیگران بیشتر رنج می‌برد، و این دو علت دارد: یکی این‌که خود را مستحق خیانت نمی‌بیند، و دیگر این‌که منتظر نیست سایرین با او عملی کنند که خود او با سایرین نکرده‌است. (سه تفنگدار، الکساندر دوما)

شما اقا هستن درسته؟ دلیلتونو کاش میگفتین

البته دلیلتون هر چی باشه متحرمه چون هر کس یک سلیقه ای داره

من خودم هنر دوستم ولی اصلا دوست ندارم همسرم هنرمند باشه

چون اقایون باید شغل ثابت ب نظرم داشته باشن و به قول بعضیا عنر فقر میاره(حالا این یک جمله ی معروفه جدی نگیرین)

ولی یک اقا چرا نباید دوست داشته باشه همسرش هنرمند باشه؟چون اکثر خانم ها معمولا کار بیرون ندارن ک بخوان ازش درامد کسب کنن

چ عجیب!!

چرا باید مشخص باشه برامون؟ هنرمند یعنی چی دقیقا؟! هنر خیلی گسترده است...

چون تقریبا همه میدونن اهالی هنر یه کمی زیادی شلخته و بی قید هستن توی اصول زندگی.

نقاش و شاعر 

شما اقا هستن درسته؟ دلیلتونو کاش میگفتین البته دلیلتون هر چی باشه متحرمه چون هر کس یک سلیقه ای داره ...

بله اقا هستم عزیز.

اینکه هنرمندان خانم مخصوصا شاخه هنری خودم زیاد اهل زندگی مرتب و منظم نیستن و این برای یک زندگی سم هست که هر دو طرف کاملا بی قید باشن

چون تقریبا همه میدونن اهالی هنر یه کمی زیادی شلخته و بی قید هستن توی اصول زندگی. نقاش و شاعر 

خودتون هم این‌طورید یعنی؟

هرقدر انسان شریف‌تر، نجیب‌تر و حساس‌تر باشد، از جنایت دیگران بیشتر رنج می‌برد، و این دو علت دارد: یکی این‌که خود را مستحق خیانت نمی‌بیند، و دیگر این‌که منتظر نیست سایرین با او عملی کنند که خود او با سایرین نکرده‌است. (سه تفنگدار، الکساندر دوما)
چون تقریبا همه میدونن اهالی هنر یه کمی زیادی شلخته و بی قید هستن توی اصول زندگی. نقاش و شاعر 

نه من شلختگیو از شما شنیدم شلختگیه خود را گردن شعروشاعری نیانداز

از صمیمیت بیجایی که باافراد بیجا داشتم از خودم معذرت میخوام...برای بخشیده شدن گناهم یه صلوات بفرستین فداتووونم
نه من شلختگیو از شما شنیدم شلختگیه خود را گردن شعروشاعری نیانداز

شعر و نقاشی میکنم و تا جایی که یادم میاد کمتر کسی توی زمینه های هنری میشناسم ک ساعتهاشون میزون باشه برای خواب و خوراک

شعر و نقاشی میکنم و تا جایی که یادم میاد کمتر کسی توی زمینه های هنری میشناسم ک ساعتهاشون میزون باشه ...

چنتاشعراتو بگو ممنون میشیم

از صمیمیت بیجایی که باافراد بیجا داشتم از خودم معذرت میخوام...برای بخشیده شدن گناهم یه صلوات بفرستین فداتووونم