2777
2789
عنوان

یک سوال مهم

407 بازدید | 51 پست

به نظرتون جدا از اون الویتهایی که مه میدونیم مثل صداقت و وفاداری و... چه چیزهایی رو برای ازدواج باید الویت قرار بدم؟؟؟؟

♂️زندگی پرتو خورشید همین امروز است...♂️

جدا از اونها میشه شخصی....هرکس یه جوره

برامت به شخصه 

درامد حلال

سربه زیری

منطقی بودنش

نمازش

مهمه

اللهم الرزقنا شهادته فی سبیل الله...میشه این دعا رو در حقم بخونید🌷 لطفا برای روح یکی از  عزیزان درگذشتم صلوات بفرستید..خدایا مارا آن ده که آن به🤲...شکر به آنچه از رحمتت دارم🤲 و شکر به آنچه از حکمتت ندارم...🤲الهی مجازات گناهانم را با عدالتت برمن مده...جزای گناهم را با رحمانیتت محاسبه فرما... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکسان بودن فرهنگ و هوول نبودن طرف مقابل و وضعیت روانیش و هدفش از ازدواج

بهار‌کوچک‌مَن!:)❤                                                                حامی‌ال‌جی‌بی‌تی🏳️‍🌈                                                              آخرش‌من‌تورو‌میکشم‌یا‌تو‌منو‌؟کنترل‌این‌جسم‌دست‌کیه‌؟    ای‌مترسک‌چشاتو‌واکن‌گندماتو‌دزدیدن!                                                   گاهی‌حق‌میگم:)                                                             

انتظارتی که از هم دارینم 

اخلاق

اعتقاداتونم یکی باشه 

بهار‌کوچک‌مَن!:)❤                                                                حامی‌ال‌جی‌بی‌تی🏳️‍🌈                                                              آخرش‌من‌تورو‌میکشم‌یا‌تو‌منو‌؟کنترل‌این‌جسم‌دست‌کیه‌؟    ای‌مترسک‌چشاتو‌واکن‌گندماتو‌دزدیدن!                                                   گاهی‌حق‌میگم:)                                                             

قیافش که به دلت بشینه درامدش که فردا با ازدواج یه دفعه نری پایین تر از الانی که هستی خانوادش که قراره یه عمر باهاشون در رفت و امد باشی 

باید به بعضی از آدمایی که فک میکنن فقط حرف خودشون درسته و بقیه خرن گفت شما درست میفرمایید 
دوستان من پسرم چرا جواباتون برای دختراس؟؟؟

نه همه برای دخترا نیست

نه همه برای دخترا نیست

اخه خیلیا به درامد اشاره کردن در صورتی ک من درامد دارم به عنوان یه مرد و نیازی به درامد همسر ایندم ندارم اگه هم بخواد کار کنه برای خودشه 

♂️زندگی پرتو خورشید همین امروز است...♂️