نیلوفر11 مدیر استارتر عضویت: 1392/03/23 تعداد پست: 4575 عنوان اگه بخوام یه تاپیک رو از علاقه مندیهام حذف کنم باید چیکار کنم ؟؟؟؟ 173 بازدید | 4 پست همین دیگه . سوالم همین بود مرسی با تشکر فراوان . خخخخخخخ خدایا بی نهایت شکر🙏🌹دوست خوبم میشه براحاجتم دعا کنی و یه صلوات مهمونم کنی؟ممنون🥰😘 1392/11/07 | 08:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نیلوفر11 مدیر استارتر عضویت: 1392/03/23 تعداد پست: 4575 واقعا ؟؟ نازیار جون ؟؟ یعنی به این راحتیه ؟صبر کن امتحان کنم خدایا بی نهایت شکر🙏🌹دوست خوبم میشه براحاجتم دعا کنی و یه صلوات مهمونم کنی؟ممنون🥰😘
نیلوفر11 مدیر استارتر عضویت: 1392/03/23 تعداد پست: 4575 بمب که نداشت فکر کنم منظور شما تاپیکهاییه که خودم ایجاد کردم . برای اونها آره دیدم یه عکس بمب هست منظور من تاپیک هایی که به علاقه مندیها اضافه کردیم . البته راهشو الان فهمیدم مرسی اون پایین یه گزینه هست . با اون باید حذف کرد خدایا بی نهایت شکر🙏🌹دوست خوبم میشه براحاجتم دعا کنی و یه صلوات مهمونم کنی؟ممنون🥰😘
نیلوفر11 مدیر استارتر عضویت: 1392/03/23 تعداد پست: 4575 بمب که نداشت فکر کنم منظور شما تاپیکهاییه که خودم ایجاد کردم . برای اونها آره دیدم یه عکس بمب هست منظور من تاپیک هایی که به علاقه مندیها اضافه کردیم . البته راهشو الان فهمیدم مرسی اون پایین یه گزینه هست . با اون باید حذف کرد خدایا بی نهایت شکر🙏🌹دوست خوبم میشه براحاجتم دعا کنی و یه صلوات مهمونم کنی؟ممنون🥰😘