2777
2789

چندروز پیش میخواستم برم بازار خرید با خواهرم واسه روز مرد .بعد ماشین و برداشتم رفتیم .خواهرم گف اگه میدونی زود زنگ میزنه میگه ماشین و بیار نمیخواد بریم گفتم نه ماشین و میبریم چون برمیداره میره رفیق بازی .خلاصه رفتیم هنوز یه ساعتی نگذشته بود همسرم زنگ زد کجا رفتید ماشین و بیار لازم دارم منم داشتم واسش خرید میکردم از ناراحتی گذاشتم از مغازه اومدم خواهرمم ول کردم خودش گف من میرم بقیه مغازه هارو ببینم تو برو. خودم ماشین برداشتم اومدم خونه دیدم نیست کارد میزدی خونم در نمیومد دیدم نیست دوبارم زنگ زدم گوشی و جواب نداد بعد از دو ساعت اومد سوایچ و برداشت رفت من خیلی ناراحت شدم از دسش دیروزم بچه ها میگن تو آشپزخونه بخاطر اینکه مث همیشه غذای پر رنگ و لعاب درست نکردم داشته بهم فحش میداده میگفته مادرتون سگه سگ یا میگفته زنیکه دیوانه و....من سر این چیزا خیلی ناراحت بودم بعد امشب اومده ازم رابطه میخواد منم گفتم هنوز مشکل بینمون حل نشده چطوری رابطه میخوای ؟ اونم چند بار زیر لب گف سیری سیر وگرنه اینجور نمیکردی بعدشم الان ماشین و برداشت رفت بیرون ‌😡حالا شما قضاوت کنید کی مقصره؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قبلش میپرسیدی ماشین رو میخوای ببری دعوا رو چرا به رابطه میکشونی مرد یکبار که زده بشه دیگه سراغت رو نمیگیره حواست رو جمع کن

میشه واسه مامانم فاتحه یا صلوات بفرستین مامانم میشه منم ببری  پیش خودت بعد تو دنیا زیبا شدنی نیست 

تو مقصری که تا زنگ‌زد عجیب غریب ول کردی ماشین را اوردز خب زبون نداشتی بگی فعلا گیرم نمیتونم بیارم 

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
قبلش میپرسیدی ماشین رو میخوای ببری دعوا رو چرا به رابطه میکشونی مرد یکبار که زده بشه دیگه سراغت رو ن ...

این چه حرفیه ......همین زنهایی مثل شما مردرا پررو تربیت میکنید و پررو بارشون اوردید

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏