خب بازی اینجوریه که چندتا گزینه از مسائلی که مد نظرتونه میزارید تا بقیه انتخاب کنن و ببینیم چقد حس ششمشون قویه
سوالات خودم😁
1.اسمم چیه؟
مهتاب. مهسا. مهناز. محیا. مهدیس؟ 😁
2_لباسم چه رنگیه؟
زرد. سورمه ای. زرشکی. بنفش. مشکی؟
3_موهام الان بازه یا بسته؟
من عاشق صفرم!شاید بی ارزش به نظر برسه ولی در واقع قدرت مطلقه!میتونه به یه عدد ارزش بده یا همه چیو ازش بگیره! قدرت پول به رقم اولش نیست به تعداد صفرهای جلوشه...
من عاشق صفرم!شاید بی ارزش به نظر برسه ولی در واقع قدرت مطلقه!میتونه به یه عدد ارزش بده یا همه چیو ازش بگیره! قدرت پول به رقم اولش نیست به تعداد صفرهای جلوشه...
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
برا خودتو بگم حس میکنم اسمت مهسا رنگ لباست مشکی موهات هم باز همش غلطه مطمعنم😂😂😂
بله متاسفانه غلط بود😁💔