2777
2789
عنوان

بیاین بازی ببینم حس ششم کی قوی تره😎😂

| مشاهده متن کامل بحث + 632 بازدید | 216 پست
مهدیس زرشکی باز همش شانسی میدونم اشتباهه😂😂

0 درصد درست😁😂

من عاشق صفرم!شاید بی ارزش به نظر برسه ولی در واقع قدرت مطلقه!میتونه به یه عدد ارزش بده یا همه چیو ازش بگیره! قدرت پول به رقم اولش نیست به تعداد صفرهای جلوشه... 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مهسا بنفش باز

0 درصد درست😁😂

من عاشق صفرم!شاید بی ارزش به نظر برسه ولی در واقع قدرت مطلقه!میتونه به یه عدد ارزش بده یا همه چیو ازش بگیره! قدرت پول به رقم اولش نیست به تعداد صفرهای جلوشه... 
اسمت مهسا لباست مشکی موهاتم بازه درس گفتم؟

نه عزیزم😂💔

لباسم چیه ؟ 

بلیز سویشرت ژاکت 

گوشیم چند درصده ؟ 

۲۵ ۷۸ ۷۲ 

چشام چ رنگیه ؟ 

قهوای تیره قهوای روشن مشکی 

هرکسی که امضامو میبینه برای شفای پسرم صلوات بفرسته دعا کنید تاپسرم زودی خوب بشه❤❤❤
برا خودتو بگم حس میکنم  اسمت مهسا  رنگ لباست مشکی موهات هم باز همش غلطه مطمعنم😂😂😂

بله متاسفانه غلط بود😁💔