2777
2789
عنوان

بچه ها کیا از رانندگی نمیترسن.

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 37 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من نمیترسم والا کار خاصی نکردم از همون اول تنهایی نشستم پست فرمون 

بعداز ۲سال و نیم انتظار روز تولدم1400/8/22 بی بی چکم مثبت شدخدایا شکرت😍 امروز به مورخ۱۴۰۰/۹/۱۷واسه اولین بار صدای قلب❤ نی نیم رو با ضربان ۱۵۲ گوش کردم خیلی حس خوبی بود😍 ۱۴۰۰/۱۱/۱۸جواب غربالگریم بد شد وقتی تو مطب با چشم‌گریون منتظر نوبتم بودم واسه اولین بار تکون خوردن نی نیمو حس کردم من میدونم حالت خوبه عشق مامان🤰و امروز۱۴۰۰/۱۱/۲۷ بعد۹روزانتظار جواب سل فری اومد خداروشکر جوجه من سالمه ویه دخمل نانازه😍قشنگ مامان غصه نخوری این روزای سختم تموم میشه من تمام این کبودی های رو دستم رو بخاطر تو تحمل میکنم فقط سالم بیا بغل مامانی ❤ دخترک من خیلی عجله داشت ۳۶هفته ۱۴۰۱/۴/۶اومد بغل مامانش قشنگ‌من خوش اومدی به زندگی منو بابایی 👨‍👩‍👧.                                                      و این‌بار بعد از ۱۵روز تاخیر بی بی چکم  برای دومین بار مثبت شد(ناخواسته) ولی خب خوشحالم که بی دغدغه اومدی تو‌دلم‌خوش اومدی😍.                                             امروز به مورخ ۱۴۰۳/۵/۹برای اولین بار صدای قلب کوچولوت رو‌شنیدم ۷هفته۶روزبودی کوچولوی‌من💕
من یبار کوبوندم دگ جرات نمیکنم بشینم😑

بشین کوبوندن اتفاقا بهتره چون متوجه میشی اتفاق خاصی نمیفته با یه تصادف کوچیک دیگه.

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
من ۱۶ سالمه داداشام یادم دادن😂 هرسوالی داری بپرس چون مسلطم  از چی میترسی؟

نمی‌ترسی بدون گواهینامه به جایی کسی بزنی؟

یکی از اشناهامون بچش ۱۵سالشه رانندگی میکنه 🤦‍♀️ 

واقعا.افربن .چه دل و جراتی

فداتشم

آخه گلم اصن ترس نداره شما تنظیم کلاج رو یاد بگیر 

باقی چیزاش و کنترل کردن ماشین که آب خوردنه

من با اینکه ۱۶ سالمه داداشم میبردتم تو سربالایی میگفت خاموش کن دستی رو بکش از نو روشن کن برو جلو 

که قشنگ فول بشم

کاری نداره فقط نترس

میترسم هی خاموش بشه درو همسایه ببینن،😂😭

جای خلوت برو 

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
بشین کوبوندن اتفاقا بهتره چون متوجه میشی اتفاق خاصی نمیفته با یه تصادف کوچیک دیگه.

تازه گواهینامه گرفته بودم ورودی شهر ی ماشین نگهداشت جلوم نتونستم نگهدارم ماشینو تصادف کردیم چیزی نشد ولی فک میکنم اگ جای ماشین ی ادم بود چی 

بعد اون کنار راننده هم میشینم استرس میگیرم☹️

که جهان رنج بزرگیست...  نگارا تو بخند :) 
نمی‌ترسی بدون گواهینامه به جایی کسی بزنی؟ یکی از اشناهامون بچش ۱۵سالشه رانندگی میکنه 🤦‍♀️ 

خب من خیلی نمیشینم تو شهر تنهایی مگر داداشام پیشم باشن 

و اینکه واقعا بخدا قصد تعریف ندارم ولی قشنگ مسلطم و خیلی با آرامش راه خودمو میرم

چون خیلییی داداش کوچیکم باهام تمرین کرد 

تازه گواهینامه گرفته بودم ورودی شهر ی ماشین نگهداشت جلوم نتونستم نگهدارم ماشینو تصادف کردیم چیزی نشد ...

وقتی سرعت مطمئن و مناسب بری هیچ اتفاقی نمیفته عزیزم عابر رو اره باید حواست باشه ولی با ترسیدن هم چیزی از پیش نمیره باید بهش غلبه کنی کلا.

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم