2777
2789
عنوان

1《اعتماد به کهکشان》♡

159 بازدید | 15 پست

اعتماد به کهکشان یک واژه کنایه از زیادی داشتن اعتماد به نفس است.

در واقع اعتماد به نفس یا Self-Confidence به این معناست که یک نفر به توان و توانمندی‌های خودش باور و اعتماد داشته باشد.

یا به تعریف دیگر اعتماد به نفس یعنی این‌که انسان خودش را عمیقاً ارزشمند و توانمند بداند.

شاید در اطراف خود افرادی زیادی را دیده ایم

که از گفتن حرفشان در جمع خجالت میکشن!

یا بسیار ساکت و خجالتی هستن و همیشه هر چند بهترین اند اما خودشان را یک آدم غیر توانمند میبینند!

این افراد در آینده در مدرسه ،دانشگاه و اجتماع به مشکلات زیادی بر میخورند.

در واقعا ریشه اعتماد به نفس پایین را در نوجوانی یا نونهالی میتوان پیدا کرد

بیا کمی خودمانی شویم دوست عزیز😌💚

اگر از زدن حرف در جمع ،اجتماع یا هر جای دیگر خجالت میکشی کافی است فقط خودت را باور کنی

هر صبح هر لحظه بدون هیچ دلیلی

وقتی خودت را در آینه

یا در جای خلوتی با خودت هستی

زمزمه کن

با خودت تکرار کن و آن قدر بگو تا به ایمان قلبی برسی

تو با ارزش ترینی♡

تو خوشگل ترینی♡

تو قطعا بهترینی♡

بیا و تجربه کن♡

من از حرف زدن در جمع خجالت میکشیدم

دفعه اولی که زدم فهمیدم هیچ اتفاقی نمیافتاد

دفعه های بعد با شک حرف زدم و باز هم اتفاقی نیافتاد

و دفعه های بعد عادت کرده بودم و دیگر من در حرف زدن اعتماد به نفس داشتم

کمی برعکس!

شاید در اطراف خود افرادی را دیده باشید که اعتماد به نفس بالایی داشته باشند

حتی اگر حرفشان کمی نا مربوط باشد بدون هیچ دغدغه ای مطرح میکند

به راحتی با همه ارتباط برقرار میکنند

و در جامعه فعال اند و حقشان را به راحتی میگیرند

خب!

در نگاه اول شخصیت این طرف برایمان جذاب و علاقه مند به نزدیک شدن به چنین افرادی هستیم

حالا بیاید به این فکر کنیم که اگر ما مانند این افراد رفتار کنیم

از نظر دیگران هم شخصیت ما جذاب و ما فردی دوست داشتنی هستیم که همه دوست دارند با ما ارتباط برقرار کنند

وقتی شخصیت را برای بار اول تجربه کنی

تفاوت آن را در زندگی میبینی!

اعتماد به نفس مسئله ای مهم هست که در آینده کاری و اجتماعی ما تاثیر میگذارد

برای یکبار هم شده خودت را با ارزش تر از هر کس دیگه ای ببی

بیا و با هم  اعتماد به نفس را اجرا کنیم😌💛

#ریحانه

آهای تویی که دارید اینو میخونی            در نرو دیگه وایسا کارت دارم                  همین الان بدون هیچ دلیلی بخند♡     ♢افرین جانم♢    ای ام نویسنده و شاعر😌💚          یک سر به تاپیک ها بزن جانان♡
عالی بود    

فدا مدا جانم💛

لطف دارید❤

آهای تویی که دارید اینو میخونی            در نرو دیگه وایسا کارت دارم                  همین الان بدون هیچ دلیلی بخند♡     ♢افرین جانم♢    ای ام نویسنده و شاعر😌💚          یک سر به تاپیک ها بزن جانان♡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عااالی بود

لطف داری قشنگم🌹💛

ممنون که وقت گذاشتید جانان❤

فدات منم دقیقا اون شخصیت خجالتیم و میخوام اجراش کنم اینو

عزیزید💛

منم بودم ولی گذاشتم کنار😅

شما هم پشیمون نمی شی جانم😃

امیدوارم بتونم بزارم کنار  مرسی🌺💚

تو میتونی قشنگم چون تو خیلی قوی و خوشگل و توانمندی فقط باید توانایی های خودت رو باور کنی ♡

مرسی عزیزم چشم😍💚

میدونم که میتونی💛

خواهش جانم

خیلی قشنگ بود😁

ممنون جانم💛

لطف داری ♡

@fatemeh_1384 بیا جانم💛

عالی عزیز دلم😍

میشه بخندی؟!                             کاش از سمت خدا معجزه نازل بشود                                                                      تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود:)🌻 دَر دورتَرین فواصِل هَستی، نَزدیکتریٓن مخاطبِ من باش♡