دوستان من میخوام صابون انار ان جی بخرم میگن واسه روشن شدن پوست خوبه اما من میخوام واسه پوست بدنم هم استفاده کنم من ساق دستو پام آفتاب سوخته شدن میخوام ببینم کسی استفاده کرده ؟که خوب شده باشه؟😪لطفا اگه استفاده کردینو خوب بوده بهصحرا بگید🥺💗💗
به نظرم اینا همش تبلیغه الان یه سالی هست روتین پوستی دارم یه سری چیزا رو به واسطه تحقیق و مطالعه فهمیدم اینکه رنگ پوست ژنتیکیه مگر به خاطر بیماری یا عامل دیگهای تغییر کنه مثلا کدر بشه که میشه برطرف کرد ولی رنگ پوست مادرزادی بعیده مگر مثلا لیزر باشه . پاکسازی پوست هم تا یه میزانی تاثیر داره
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
زبر میکنه جوری که با هیچ لوسیونی بر نمیگرده تا چند ماه
بعدم بخاطر گوگردی که داره بوی گند میگیری اینم جوری که مام و بادی هم بزنی گند تر میشه😐😐😐
زدم فریاد خدایا این چه رسمیست رفیقان را جدا کردن هنر نیس رفیقان قلب انسانن خدایا بدون قلب چگونه میتوان زیست💔رفیق جان، روزهای خوب تـوی راهن.قـرار نیست که همیشه صبح رو با قلب شکسته و پر غم از خواب بیدار بشی؛🍃 خدایا منظوره من از اینکه 'هوامو داشته باش' این نیس که فقط اکسیژن برسونی یکم خلاقیت آخه قربونت برم... شیطون رو ببین چه پیشنهادهایی میده😂😂😂،،،،،به امید روزی که حال مردممون خوب بشه🖤دوباره بخندیم یه روز خوب میاد🙂 جدیدا ناتوانی جنسی پیدا کردم......تو هر مغازه ای میرم توان خریدن هیچ جنسی رو ندارم🤪🥴بیا واقعبین باشیم، اگه دیر جوابتو میده و به زور یه حالی ازت میپرسه، مطمئن باش به حرف زدن باتو علاقه ای نداره، وگرنه کیه که این روزا گوشیش دستش نباشه؟😂😁یه سیب از درختش کندن خوردن داره دهنمونو سرویس میکنه...بعد تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و با حوریاش ور بری؟؟؟بــییییییااااااااه 👍👍👍رفتم سونوگرافی از مجاری کلیوی تو گزارشش نوشته مثانه پر از ادرار است خب اینو از خودم میپرسیدید بتون میگفتم انتظار داشتید تو مثانه ماءالشعیر باشه؟😂 حماقت نکن!😠 همین دیگه... خیلی باکلاس بود... بذار یه بار دیگه بگم 😂حماقت نکن! 😑☝️😐 دوست دارم بگم ویتامین ۳۰ تو بگو (ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😒😒
زدم فریاد خدایا این چه رسمیست رفیقان را جدا کردن هنر نیس رفیقان قلب انسانن خدایا بدون قلب چگونه میتوان زیست💔رفیق جان، روزهای خوب تـوی راهن.قـرار نیست که همیشه صبح رو با قلب شکسته و پر غم از خواب بیدار بشی؛🍃 خدایا منظوره من از اینکه 'هوامو داشته باش' این نیس که فقط اکسیژن برسونی یکم خلاقیت آخه قربونت برم... شیطون رو ببین چه پیشنهادهایی میده😂😂😂،،،،،به امید روزی که حال مردممون خوب بشه🖤دوباره بخندیم یه روز خوب میاد🙂 جدیدا ناتوانی جنسی پیدا کردم......تو هر مغازه ای میرم توان خریدن هیچ جنسی رو ندارم🤪🥴بیا واقعبین باشیم، اگه دیر جوابتو میده و به زور یه حالی ازت میپرسه، مطمئن باش به حرف زدن باتو علاقه ای نداره، وگرنه کیه که این روزا گوشیش دستش نباشه؟😂😁یه سیب از درختش کندن خوردن داره دهنمونو سرویس میکنه...بعد تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و با حوریاش ور بری؟؟؟بــییییییااااااااه 👍👍👍رفتم سونوگرافی از مجاری کلیوی تو گزارشش نوشته مثانه پر از ادرار است خب اینو از خودم میپرسیدید بتون میگفتم انتظار داشتید تو مثانه ماءالشعیر باشه؟😂 حماقت نکن!😠 همین دیگه... خیلی باکلاس بود... بذار یه بار دیگه بگم 😂حماقت نکن! 😑☝️😐 دوست دارم بگم ویتامین ۳۰ تو بگو (ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😒😒
ای بابا توروخدا پس من چیکار کنم بدنم سفید شه یعنی من الا پوست خودم گندمی روشنه خوب ولی بعضی از جاهام مث پوست باسنم یا ساق دستو پام تیره شده میخوام برگرده نمیدونم چیکار کنم
لایک نکن. لا لایک. لایک المه. dont.like به سه زبان گفتم باز میای لایک میکنی بشررر؟؟ اشتیاقی که دیدار تو دارد دل من، دل من داندو، من دانم و ،دل داندو، من💜 خاک من گل شود و، گل شکفد از گل من، تا ابد مهر تو بیرون نرود از دل من😍💜