2777
2789

عددی بذار دیگه 

مثلا میشه ۲ , ۴، ....

یکی اینجا تاپیک میزنه سوال می‌پرسه چند نفر میان میگن نمیدونم! یا چه بدونم . خیلی دوست دارم یک فروند از این عزیزان رو ببینم خب دختر خوب نمیدونی چرا کامنت میذاری 😕 ⛔ بعضیا هم سوال میپرسن وقتی راهنمایی کردیم و جواب دادیم نه تشکری ، نه لایکی ، نه علائم حیاتی انگار وظیمفمون بوده 🤨 حداقل یه فحش بنویس بفهمیم زنده ای 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب بجای n یک بزار، a یک رو هم که داده،جایگزین کن پیدا کن

همه چیز درست میشه ؛ دقیقا ۳۲ ام همین ماه  ساعت ۲۵  :)  . ✓ بهتر است برگردیم به دوران جاهلیت اعراب و دخترانمان را زنده به گور کنیم ، دختران که خدای نکرده حق خندیدن و عاشق شدن را ندارند ... مالک اصلی بدن و روح آنها همان مردانی هستند که به اسم غیرت سر از تنشان جدا می کنند و دیگران آنها را تحسین میکنند ...کاش کسی بود که به مردها حالی میکرد تو چه پدر باشی چه شوهر ، صاحب هیچ کدام از اعضای بدن زن نیستی ، بجای او تصمیم نگیر ، بجای او فکر نکن ، بجای او حرف نزن ، بجای او زندگی نکن و چون زور بازوی بیشتری داری ،، نه عقل بیشتر!!، به او آسیب نزن ... ما همه انسانیم عهد بستیم که انسان باشیم... کاش آدمی را آدمیب بود . (غمگینم برای تمام دختران و زنان مظلوم دنیا 💔)
نه ببین اونطوری که فکر می‌کنی ..حل نمیشه 

آخه مسأله نیست که حل بشه 😅 

یه فرمول کلیه باید عدد بذاره

یکی اینجا تاپیک میزنه سوال می‌پرسه چند نفر میان میگن نمیدونم! یا چه بدونم . خیلی دوست دارم یک فروند از این عزیزان رو ببینم خب دختر خوب نمیدونی چرا کامنت میذاری 😕 ⛔ بعضیا هم سوال میپرسن وقتی راهنمایی کردیم و جواب دادیم نه تشکری ، نه لایکی ، نه علائم حیاتی انگار وظیمفمون بوده 🤨 حداقل یه فحش بنویس بفهمیم زنده ای 
خب عددشو از کجا بیارم؟

از خودت بذار دیگه  

این یه فرموله 

بجای n به ترتیب ۱ ۲ ۳ و...  بذار  نتایجش میشه اعداد دنباله شما

آخه مسأله نیست که حل بشه 😅  یه فرمول کلیه باید عدد بذاره

متوجه هستم .. منظورم از طرح سوالش بود کلا نباید می‌نوشت  a ..باید از n کمک می‌گرفت

«خُدایا تُویے ساحلِ آرامِش مَن»♡♥️