2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روغن یا کره رو داغ میکنی بعد زرشک میندازی توش شعله رو کم میکنه تفت میده تا پف کنه قل قلی بشه بعدش گاز خاموش میکنی برنج اندازه میریزی روش زعفرونی که از قبل دم کردی یا تو یخ انداختی خوب رنگ داد میریزی وهم میزنی وروی برنجت تزئین میکنی بعدش نوش جانتون😊

دعفرون دم شده با آب؟ حقدر كره بريزم  

اره دم کرده

برای اینکه زعفرون بیشترین رنگو بده اول خوب باید بسابی بعد یکی دو تیکه کوچیک یخ قاطی کن بذار رو بخار کتری اب بشه بعد بهش ی کم آبجوش اضافه کن 

کره ام هر چقد دوس داشتی من اگ مهمون زیاد باشه ی قالب اگ کم باشه نصف ی کره ۵۰ گرمی

There is GOD💚💚💚   ..                                               

من زعفرونو برای این ک رنگش سرخ سرخ شه زعفرونو به میکنم اول خوب خوب بعد یکم تو استکان میریزم یه تیکه یخ میندازه توش یخ که آب شد یکم آب جوش میریزم می‌زارم دم می‌کشه انقددددد قرمزززز میشه ک نگوووو عطرشم فوق العاده زیاد درمیاد😍😍😋

Dᴏɴ'ᴛ ʟᴇᴛ ᴀɴʏᴏɴᴇ sᴛᴇᴘ ᴏɴ Yᴏᴜʀ Dʀᴇᴀᴍs..🌱