اماااا من ٤سال پيش يكبار ازمايش بتا دادم بدون كدملي و اسم و فميل و هم الكي گفتم...
بستگي ب ازمايشگاهه داره بعضياشون كد ملي نميگيرن
زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه ایی تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه استزیرا زنان اسیر ، هرگز قادر نخواهند بود انسان هایی آگاه و آزادی خواه پرورش دهند….
اگه از بیمه استفاده نمیکنی نیاز به کارت شناسایی نیست میری ازاد ازمایش میدی و میای
ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این میارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیمهای ما به کسی آسیبی نمیزند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگیها که با این توضیح خواستنها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفتهاند
نه عزیزم شاید اون موقع ک چیزی سیستمی نبود میشد اما الان نه دیگه مگر اینکه با شماره ملی کسی ک هم سن خودت بری دکتر و اینا بعد ازمایشاتتم با همون شماره ملی بدی میشه
کاش همه چیز به وقتش یرات اتفاق بیافته،همون موقع ک ذوقشو داری!وگرنه گذر زمان همه چیزو برات بی رنگ میکنه.خدایا کمک کن تا وقتی ذوقشو داریم به آرزوهامون برسیم 🩷🌱🤌
اي پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بيطاقتم، و جانم از آن اندوه كه نصيب من گرديده، آكنده است؛ و اين در حالي است كه تنها تو ميتواني آن اندوه را از ميان برداري و آنچه را بدان گرفتار آمدهام دور كني. پس با من چنين كن، اگرچه شايستهي آن نباشم، اي صاحب عرش بزرگ!
البته همه ازمایشگاها باید با کد ملی ثبت کنن دیگه نمیتونی فقط اسم و فایل بگی الان
کاش همه چیز به وقتش یرات اتفاق بیافته،همون موقع ک ذوقشو داری!وگرنه گذر زمان همه چیزو برات بی رنگ میکنه.خدایا کمک کن تا وقتی ذوقشو داریم به آرزوهامون برسیم 🩷🌱🤌