2777
2789
عنوان

انجام ازمایش بدون مشخصات واقعی

3053 بازدید | 22 پست

سلام.

ایا امکان داره من یه سری ازمایشات رو مخفیانه بدون مشخصات واقعی خودم بدم.ازمایشگاهها اینکارو میکنن؟

یا مثلا میشه اطلاعات الکی درمورد اسم و کدملی بدم؟

خواهش میکنم اگه اطلاع دارین کمکم کنید خیلی دارم عذاب میکشم.ممنونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام ، نميدونم چه ازمايشي 

اماااا من ٤سال پيش يكبار ازمايش بتا دادم بدون كدملي و اسم و فميل و هم الكي گفتم...

بستگي ب ازمايشگاهه داره بعضياشون كد ملي نميگيرن 

زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه ایی تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه استزیرا زنان اسیر ، هرگز قادر نخواهند بود انسان هایی آگاه و آزادی خواه پرورش دهند….

اگه از بیمه استفاده نمیکنی نیاز به کارت شناسایی نیست میری ازاد ازمایش میدی ‌‌ و میای  

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

نه عزیزم شاید اون موقع ک چیزی سیستمی نبود میشد اما الان نه دیگه مگر اینکه با شماره ملی کسی ک هم سن خودت بری دکتر  و اینا بعد ازمایشاتتم با همون شماره ملی بدی میشه 

کاش همه چیز به وقتش یرات اتفاق بیافته،همون موقع ک ذوقشو داری!وگرنه گذر زمان همه چیزو برات بی رنگ میکنه.خدایا کمک کن تا وقتی ذوقشو داریم به آرزوهامون برسیم 🩷🌱🤌

نميشه

تازه من ذخيره تخمدانو ميخواستم يواشكي بدم كدملي وهيچي واردنكنم نذاشتن

اي پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بي‌طاقتم، و جانم از آن اندوه كه نصيب من گرديده، آكنده است؛ و اين در حالي است كه تنها تو مي‌تواني آن اندوه را از ميان برداري و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور كني. پس با من چنين كن، اگرچه شايسته‌ي آن نباشم، اي صاحب عرش بزرگ!

البته همه ازمایشگاها باید با کد ملی ثبت کنن دیگه نمیتونی فقط اسم و فایل بگی الان 

کاش همه چیز به وقتش یرات اتفاق بیافته،همون موقع ک ذوقشو داری!وگرنه گذر زمان همه چیزو برات بی رنگ میکنه.خدایا کمک کن تا وقتی ذوقشو داریم به آرزوهامون برسیم 🩷🌱🤌