2777
2789
عنوان

من همون کاربرم کە عکسامو پخش کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 2485 بازدید | 61 پست
کلا تیغ میزنه ...دلم برا اون پسره سوخت با احساسش بازی کرد پولشم گرفت بعدشم کات کرد

پوووووف اخه بگه پس میدم ک پسره اینکارو نمیکنه حتمن نخاسته پسم بدع

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!...!!! پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشقم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!
🥺💔اعی دوسال دوری اخه دق میده منوو

ببشعورن دیگه گاونن

بهم گفت چقدر درست بزرگ شدی، درست قوی تر و گرگ تر از چیزی که میخواستیم.                                                                                              (بدنسازم، اگه هر سوالی درباره بدنتون داشتید، من اینجام)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🙁🙁حق داشته بس من تاپیکش رو چند باری دیدم چقد ناراحت شدم نمیدونستم اصل قضیه اینه  من بودم بل ...

عاره برو تاپیکاش رو بخون این اولیشم نیست چندمیشه 

فک کن بالای ۱۵ میلیون پول ب این داده اینم بهانه قده کوتاه زده بلاکش کرده

اینقدر زرنگ ک میخواست باز اینجا نی نی سایتیا رو ساده گیر اورده براش گزارش بزنن عکسا پاک شه پیجه ببره بازم اون پوله رو پس نده

خوشحال میشم رایگان بتونم کمکی ب کنکوری ها بکنم🥺❣️ 

عاره برو تاپیکاش رو بخون این اولیشم نیست چندمیشه  فک کن بالای ۱۵ میلیون پول ب این داده اینم به ...

واای چطور از گلوش پایین میره این پولا پسره رو هم کلا نا امید کرده بیچاره چقد دلش شکسته🥲

من فکر کنم ازش پرسیدم میدونی کیه؟فکر میکنی آشناس گفت یه حدسایی میزنم جای اینکه پول یارو رو جور کنه بده میخواد پیج و بترکونه

خدایا شکرت🤲🍃
واای چطور از گلوش پایین میره این پولا پسره رو هم کلا نا امید کرده بیچاره چقد دلش شکسته🥲 من فکر کنم ...

عاره میخواد پیج رو بترکونع پولشم نده

خوشحال میشم رایگان بتونم کمکی ب کنکوری ها بکنم🥺❣️ 

اسی یعنی فقط مشکلت قدش بود ؟  نمیگم مهم نیستا ولی یعنی هییییچ موردی دیگه ای نداشت که برجسته تر ...

عزیزم بخدا قدش همین حدودا بود احتمالا اشتباە کردم با وزنش۴۵

در صورتی که خودم ۱۶۵با وزن۸۳ اون بیچاره کنار من...

مه‌کانت کونجی دڵمه,زۆر نزیکی (خوا گیان❤️)
🙁🙁حق داشته بس من تاپیکش رو چند باری دیدم چقد ناراحت شدم نمیدونستم اصل قضیه اینه  من بودم بل ...

عزیزم دونه دونه تاپیک های من موجوده دونه دونشو بخون بعد قضاوتم کن.

بعد هر لیچاری که فک میکنی لیاقتمه بارم کن

مه‌کانت کونجی دڵمه,زۆر نزیکی (خوا گیان❤️)
تو تاپیکاش توجه کن اون زمانی ک با این کورده عراقع بود با یه ایرانیم رل بوده سرقرار میرفته

دقیقا منم موندم چطوری همزمان بادونفربوده؟یه تاپیک راجب عراقیه میزنه یکی برامهابادیه عکس مهابادیه هم گذاشته توتاپیکاش  

بعد میگه همه چی مهابادیه اوکیه چندبارم دیدش 

بعدتاپیک براعراقیه زده وپول ازگرفته و..بعدمیگه قدش فهمیدم گفتم کات خوشم نمیاد کوتاه یه جاگف ۱۵۰ یه جا۱۵۶  کلا تاپیکاش ضد ونقیض داره 

من کاربرminiyator6cهستم بااون کاربریم بیشترفعال بودم هیچوقت خارج ازچارچوب قوانین حرفی نزدم اومدم دیدم تعلیق شدم واقعا ناراحت شدم هیچ کس پاسخگو نیست 🙃🤍مکث کن، نفس بکش، اگر باید گریه کنی اینکارو بکن، ولی هیچ وقت نا امید نشو و به راهت ادامه بده🤍
دقیقا منم موندم چطوری همزمان بادونفربوده؟یه تاپیک راجب عراقیه میزنه یکی برامهابادیه عکس مهابادیه هم ...

پووووف واقعن ادما چطور میتونن احساسته بقیع رو به بازی بگیرنو خیانت کنن

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!...!!! پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشقم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!
پووووف واقعن ادما چطور میتونن احساسته بقیع رو به بازی بگیرنو خیانت کنن

ای کاش وقتی تاپیک میزنن حواسشون به تاپیکای قبلشونم باشه که چی میگن فکرمیکنن کسی نمیاد قبلیارم بخونه هرباریه چیزی میگن جالبه فاصله زمانی تاپیکاش خیلی کمه من واقعا قصد قضاوتش نداشتم وخواستم کمکش کنم ویه راهکاردرست بش بدم رفتم کل تاپیکاش دیدم وخوندم واقعا تعجب کردم وناراحت که چقد وقت گذاشتم ....جای بسی تاسف داره

من کاربرminiyator6cهستم بااون کاربریم بیشترفعال بودم هیچوقت خارج ازچارچوب قوانین حرفی نزدم اومدم دیدم تعلیق شدم واقعا ناراحت شدم هیچ کس پاسخگو نیست 🙃🤍مکث کن، نفس بکش، اگر باید گریه کنی اینکارو بکن، ولی هیچ وقت نا امید نشو و به راهت ادامه بده🤍
ای کاش وقتی تاپیک میزنن حواسشون به تاپیکای قبلشونم باشه که چی میگن فکزمیکنن کسی نمیاد قبلیارم بخونه ...

بعضی وختا میبینی یکی از شوهرش عثبیع میاد فحشش میده روز بعد ققربون صدقش میره همچین چیزی اوکیع اما اینکه کلن دروغ بگن یچیزه کاملن جداس یارو هم زمان با هردو لاس زده ۱۵ تومنم پول گرفته پسم نمیدع

بعضی وختا میبینی یکی از شوهرش عثبیع میاد فحشش میده روز بعد ققربون صدقش میره همچین چیزی اوکیع اما این ...

بله بحث منم درمورد ضدونقیض چیزدیگه ایی هست اینکه یه روز قهرواشتی ن که نه این که چیزی نیست 

ضد ونقیض تویه تاپیک میگه پولم مامانم دادبه خالم قرض ۱۵تومن

بعددوسه تاپیک بعدش میگه پول گرو دادگاهه 

۱۵میلیون طرف...

میتونس راحت شکایت کنه بجای التماس کردن به همچین ادمی، میتونست یه پیج بزنه کل فالورای طرف فالو کنه توبیوبزنه طرف کلاهبرداره و...

خیلی کارا میشدولی چرابادونفرهمزمان رابطه داری دخترخوب

والا نمیدونم چی بگم خدابهش کمک کنه هرچی حق هست سرجاش قرارمیگیره 

ابروی ریخته شده هم نمیشه جمع کرد الان هزاروخورده ایی ادم اون عکسارودیدن ...