2777
2789
عنوان

دعا نویسی

| مشاهده متن کامل بحث + 217 بازدید | 38 پست
انشالله ما هم اعتقاد نداریم ولی ته دل آدم میلرزه  

آره بابا خیالتون راحت باشه .. در ضمن میتونی به خاهرت بگی سوره بقره دانلود کنه هرروز گوش بده همه انرژی های منفی رو از بین میبره چشم زخم طلسم جدایی چشم زخم و...🧿🧿🧿

عدو شود سبب خیر اگر خدا خواهد🦋🌱
نه اون قدر جدی نیست این مسائل .. فقط یه انرژی ضعیف در جریان میندازه تهش به روح افراد بستگی داره مثلا ...

برای یکی از اقدام یه ادم کثافت گرفت خدا نابودش کرد با جادوی سنگین زندگیش رو خراب کرد اما خودشم درد بی درمون گرفت جوون مرگ شد همون طرف آخرشم خانوادش راه افتادن حلالیت بطلبن چون میدونستن بچشون اینکاررو کرده درد گرفته آخرم به بدترین شکل تو حال زار و بیچارگی با گریه مرد

دعاکنیدبرام خدا به منم فرزندی عطاکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگووو زندگیهایی بوده که باامین طلسمهای سنگین خراب شده خدا نزاره همه شون هم نابود کنه شاید برای شما ض ...

این قضایا دروغه هیچ موجود ماوراطبیعه نمیاد برای آدمیزاد کاری انجام بده .. اگه این مسائل حقیقت داشت تا الان صدبار ترامپ و بقیه سیاستمدارای غرب رو طلسم کرده بودن .. اروپا و آمریکا دست ما بود 😂😋

ببین اینو چند روز پیش یکی بهم گفت منم سرکه رو زیاد شنیدم دقیق متنشو میفرستم فقط تو دور تا دور پارکینگتونم بریز.دعاها رو هم بریز تو رودخونه به نظرم من اینکارو کردم وقتی طلسم شده بودم انگار با همون دعاها

سرکه رو با کَلا از داروخونه بگیر بریز تو کتری بجوشون بعد که جوش اومد بریز دور تا دور خونه برای باطل سحر 

این قضایا دروغه هیچ موجود ماوراطبیعه نمیاد برای آدمیزاد کاری انجام بده .. اگه این مسائل حقیقت داشت ت ...

هیچ کاری نشد نداره 

دیگه عقایدها باهم فرق دارن دیدم که میگم 

شاید شما دشمن ندارید 

ولی کسی که اینجوری اومده جادو انداخته تو حیاط کسی با اینهمه دشمنی ولکن نیست که با خواهر اسی خصومت شخصی دارا که میخاد حتی با خانوادش رابطشو خراب کنه 

برای یکی از اقدام یه ادم کثافت گرفت خدا نابودش کرد با جادوی سنگین زندگیش رو خراب کرد اما خودشم درد ب ...

دقیقا میگم که یه انرژیه .. اگه طرف روحانیت قوی داشته باشه روش اثر نمیذاره .. اون فردی که خودش قربانی شد و مرد چون روحانیت خیلی ضعیفی داشته انرژی منفی روی خودش تاثیر گذاشته .. بهرحال کسیکه میره برای بقیه سحر اسود میگیره اول خودش تحت تاثیر قرار میگیره بعلاوه کارما .. چه شود🙂🙂 

دقیقا میگم که یه انرژیه .. اگه طرف روحانیت قوی داشته باشه روش اثر نمیذاره .. اون فردی که خودش قربانی ...

خب دیگه میگید اینا وجود نداره وجود دارن اینا همش انرژی منفی و ماورایی هستند که به خواست خدا برگشت به خودش اما چه فایده زندگیه یه نفر دیگه رو خراب کرد خب اون زندگی دیگه درست میشد 

الان کسی بیاد زندگی خواهر اسی رو خدای نکرده خراب کنه اون نفر هم روزی به سزای اعمالش برسه دیگه چه فایده فکر میکنی مرحمی میشه به دل خواهر اسی

برای همینه میگم تا دیر نشده برن باطل کنن